Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzónak tartom a nálam idősebb nőket mi az elvárásuk egy fiatalabb fiútól? 30 körüliek írjatok ha vagytok!?
Figyelt kérdés
értelmes tippeket kérnék.köszönöm2010. ápr. 29. 20:01
1/14 anonim válasza:
Hát édes fiacskám,legyen jó nagy a kukid
Vazul néni
2/14 anonim válasza:
Hogy megcsinálja a háziját, időben elmenjen lefeküdni, ne hisztizzen, és ne koszolja össze a ruháját nagyon délután a játszótéren.
3/14 A kérdező kommentje:
..
2010. ápr. 29. 20:06
4/14 anonim válasza:
milyen elvárásokra gondolsz konkrétan? ugyanazok az elvárások, mintha egyidős vagy idősebb lenne a pasi...legalábbis nálam 32/N...párom 24/F...nem a kora miatt vagyunk együtt...
5/14 A kérdező kommentje:
de hát majdnem tíz év van köztetek akkor vagy nagyon értelmes lehet vagy te szereted a fiatalabbakat vagy nem tudom,és haverok mit szónak hozzá?milyen érzés?
2010. ápr. 29. 20:08
6/14 A kérdező kommentje:
várom még a használható tippeket
2010. ápr. 29. 20:09
7/14 anonim válasza:
normál párkapcsolat, egyenrangú felekként, sose számított a kor...semmilyen beszólás nem volt baráti részről...munkahelyen volt, hülye kollégáktól, már nem ott dolgozunk...konkrétan nem a fiatalabbakat szeretem, hanem a párom ;)
8/14 A kérdező kommentje:
köszönöm,már többet tudok így,én is idősebbel próbálkozok,csak nekem is az a baj hogy munkahelyen van...
2010. ápr. 29. 20:12
9/14 anonim válasza:
Petike, te vagy az? Rád ismerek ám!
Mondtam én, hogy a szemed se áll jól!
Marika néni a portáról
10/14 anonim válasza:
az undorító ha egy pasinak idősebb a nője:DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!