Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehetősége van egy anyukának 5,5 éves kislánnyal, havi 130 ezerrel Bp-en, egyedül, lakás nélkül?
Már nem tudom elviselni a sok bántást és megalázást, félek, hogy már így is gyógyíthatatlan lelki sebeket szerzett a kicsim.
Hová költözhetek???? Olcsó és nyugis szállást hol keressek?
A 12. kerületben dolgozom.
Senkim sincs, akivel megoszthatom bánatom.
A bántás szóbeli, de elképesztően brutális, naponta
A 12. kerületi családsegítőnél esetleg elindulhatsz, hátha tudnak segíteni valami olcsó albérlettel (bár nem tudom, hogy albérlet-közvetítéssel foglalkoznak-e, de hátha).
Ki bánt? A jelenlegi párod?
Amúgy sajnos ennyiből maximum egy szoba a külvárosban, ha mellette enni is akartok még. Sajnos elég szar a helyzet mostanában.
Nézz körbe vidéken, Érd, Budaörs, stb. Pl. mi 50 km-re lakunk, de bő fél óra alatt bent vagyok a Déli-pályaudvaron vonattal, tehát a munka miatt nem érdemes csak Bp-ben gondolkodni.
Érdeklődj, hogy ilyen esetben kaphatsz-e önkormányzati bérlakást, és kb. mennyi idő után, milyen feltételekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!