Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj, ha más férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha más férfi segítségével szeretnék túljutni az exen?

Figyelt kérdés
Úgyérzem túl vagyok rajta, de nem teljesen. Ez addig nem sikerül, míg nem leszek újra szerelmes... Szerintetek rosszul látom a dolgot?
2010. ápr. 29. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt nem is értem miért gondolod, azt, hogy ez baj lenne. Pont ez lenne a lényeg, hogy találj egy másik pasit akibe bele tudnál szeretni is esetleg.
2010. ápr. 29. 18:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem. Nem kihasználásképp de én is amikor a barátom szakított velem,akit mindnekinél jobban szerettem,csak úgy sikerült elfelednem vmennyire h belementem rá kis időre egy új kapcsolatba.A srác tudta milyen helyzetben vagyok mégis vállalta s most már úgy érzem még az előzőnél is jobban szeretem. Szal mindenképp megérte :)
2010. ápr. 29. 18:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Ez lenne a legjobb megoldás. De sokak szerint kihasználom a másikat, ha még egy kicsit is szeretem a volt barátomat. Ami sajnos még aktuális.

Tény és való, hogy ez így van, de egy másik nélkül nem menne...

2010. ápr. 29. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Vágj bele nyugodtan az új kapcsolatba! Én ma engedtem el végleg a páromat. Rengeteget szenvedtem miatta és nagyon szeretem most is, pedig nem érdemli meg. Viszont úgy döntöttem, hogy "kutyaharapást szőrével". Csak még meg kellene találnom, hogy kivel gyógyítsam a lelkem... 24L
2010. ápr. 29. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!