Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A titok c. könyben írt dolgok kiknél váltak be?
nekem pl szakítás szélén aztmondtam: akkor nem is szedem a fog.gátlót, minek
de a könyv hatására úgy tettem, mintha együtt lennénk és szedtem
másnap a párom nézte, hogy szedem e és mondtam: igen és mosolygott, ,örült, hogy nem úgy álltam a dolgokhoz, hogy vége legyen
tehát ha mindent úgy teszel, mintha meglenne, meg is lesz :)
amúgy pozitívan gondolkodni NAGYON nehéz
az én párom azzal békélt meg, hogy látta rajtam, hogy elengedem, hogy feladtam a harcot érte, hogy találkozzunk
és a csendben megszólalt a telefon amikor tökéletesen azthittem mindennek vége és ráhagytam, ha szeret akkor kellek, ha nem, meg tényleg nem tudok már mit tenni, mert se ötlet, se erőm nincs már és akkor meg minek harcoljak olyanért aki nem szeret
amikor feladom, és szívből hiszem, hogy kidobott,amikor totál padlón vagyok, azt hiszem belehalok,és már nem hívom, már nem megyek, mindig akkor nyílik meg
és jön, vagy felhív és igen, kibékülünk!
de amikor harcolok, mindig csak elutasít, akármit mondok, teszek
előző vagyok
most nem veszekedés volt, de írok egy példát:
tegnap írta sms-ben : hiányzol
erre este megkérdeztem: tényleg hiányoztam??
erre mit válaszol? : "nem."
erre besértődök, mire ő: csak vicceltem.
de mindig ez az elutasítás szórakozásból is...nem értem
lényeg: nem szabad mindig rohanni, néha igenis húzni kell az agyát, akárhogy fáj nekünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!