Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A titok c. könyben írt dolgok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A titok c. könyben írt dolgok kiknél váltak be?

Figyelt kérdés
Párkapcsolatokban leginkább.
2010. ápr. 29. 17:40
 1/10 anonim ***** válasza:

nekem pl szakítás szélén aztmondtam: akkor nem is szedem a fog.gátlót, minek

de a könyv hatására úgy tettem, mintha együtt lennénk és szedtem

másnap a párom nézte, hogy szedem e és mondtam: igen és mosolygott, ,örült, hogy nem úgy álltam a dolgokhoz, hogy vége legyen

tehát ha mindent úgy teszel, mintha meglenne, meg is lesz :)

amúgy pozitívan gondolkodni NAGYON nehéz

2010. ápr. 29. 18:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Én a filmet láttam, de nekem az élet minden terén beváltak :) (a párkapcsolatokban is)
2010. ápr. 29. 18:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Távkapcsolatban élő szerelmemet veszítettem el. Meglátogatni sem tudom. Annyira ráerőltettem magamat és olyan borzalmas voltam a végén, hogy már hányingere lehet tőlem. Ilyenkor mit csináljak? Higyjek benne, hogy megbocsájt? :S
2010. ápr. 29. 18:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Tudnátok nekem priviben is segíteni? Nagyon magam alatt vagyok. Tudom, ez nem pozitív gondolkodás. De olyan lehetetlennek tűnik...
2010. ápr. 29. 18:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Próbálj meg beszélni vele, vagy írj neki, csak légy őszinte..
2010. ápr. 30. 00:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem lehet sajnos.
2010. ápr. 30. 07:52
 7/10 anonim ***** válasza:

az én párom azzal békélt meg, hogy látta rajtam, hogy elengedem, hogy feladtam a harcot érte, hogy találkozzunk

és a csendben megszólalt a telefon amikor tökéletesen azthittem mindennek vége és ráhagytam, ha szeret akkor kellek, ha nem, meg tényleg nem tudok már mit tenni, mert se ötlet, se erőm nincs már és akkor meg minek harcoljak olyanért aki nem szeret

2010. ápr. 30. 13:04
 8/10 A kérdező kommentje:
És rendbejöttetek? :)
2010. ápr. 30. 14:12
 9/10 anonim ***** válasza:

amikor feladom, és szívből hiszem, hogy kidobott,amikor totál padlón vagyok, azt hiszem belehalok,és már nem hívom, már nem megyek, mindig akkor nyílik meg

és jön, vagy felhív és igen, kibékülünk!

de amikor harcolok, mindig csak elutasít, akármit mondok, teszek

2010. ápr. 30. 14:29
 10/10 anonim ***** válasza:

előző vagyok

most nem veszekedés volt, de írok egy példát:

tegnap írta sms-ben : hiányzol

erre este megkérdeztem: tényleg hiányoztam??

erre mit válaszol? : "nem."

erre besértődök, mire ő: csak vicceltem.

de mindig ez az elutasítás szórakozásból is...nem értem

lényeg: nem szabad mindig rohanni, néha igenis húzni kell az agyát, akárhogy fáj nekünk

2010. ápr. 30. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!