Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mondja el a gyerekei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja el a gyerekeinek, hogy babánk lesz?

Figyelt kérdés
A babám apja elvált, van 2 gyereke, akik utálnak engem. Mi nem élünk együtt, de együtt voltunk mostanáig, és novemberben jön a baba is. A gyerekei sem rólunk nem tudnak, sem a babáról. Mindig ígéri, majd elmondja nekik, de soha nem teszi meg. Mivel nem igazán korlátozom semmiben egyre több mindent megenged magának, de ma egésznap együtt volt a gyerekeivel, és mégsem volt képes elmondani, ezen telefonon összevesztünk és megmondtam neki, hogy elegem van. Tényleg így van, mindennap megbánt valamivel, a babával sem törődik, csak szóval bizonygatja, hogy szereti, de ezt nem veszem észre. Nem akarom már őt, elegem van. Miért csinálja ezt velem?
2008. okt. 5. 20:00
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Lehet, hogy most nagyon gonoszat mondok, de szerintem ez így van. Tapasztalatból mondom. Ne is álmodj róla, hogy elmondja a gyerekeinek, nem hülye ő, csak nagyon ravasz, mert ha szeretne, már rég elmondta volna nekik.
2008. okt. 5. 20:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg az lehet az oka, hogy nem akarja megbántani még jobban a gyerekeit. Így is útálnak, képzeld mit éreznének, ha megtudnák, hogy még egy új gyereket is szülsz az apjuknak...
2008. okt. 5. 20:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Csak azt nem értem, hogy akkor miért mondta el a volt feleségének. Állítólag neki elmondta a babát.
2008. okt. 5. 20:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon sajnálom,hogy ilyen helyzetbe kerültél.De tökéletesen igaza van az első hozzászólónak.De egyáltalán,milyen kapcsolat az,amit bárki előtt titokba kell tartani??Főleg a gyereketeket.Milyen aljas ember a gyereked apja?Én a helyedbe már rég elhagytam volna,és a közelünkbe nem engedném.Biztos,hogy nem szeret benneteket,különben nem viselkedne így veletek.Ha valaki fontos nekem mert szeretem,vele akarom leélni az életem,akkor vállalom bárki előtt.Hisz a házasságát már lezárta,nem értem miért ne tudhatnának rólatok a gyerekei?

És miért nem éltek együtt?

2008. okt. 5. 20:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Azért nem élünk együtt, mert a padlón van anyagilag, és a szüleivel él, mert azok eltartják. Én nem tudom még őt is eltartani. Régóta érlelődik bennem a gondolat, hogy minek is vagyunk mi még együtt, mostanra belátom, hogy nincs semmi értelme. Igaza van az utolsó válaszolónak, nem szeret minket, mert akkor nem így viselkedne. Lezárom vele a kapcsolatot, ami több boldogtalanságot, mint örömet okoz. Köszönöm a válaszokat, tanácsokat.
2008. okt. 6. 07:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszoló vagyok: Ugye a gyermeket megtartod?
2008. okt. 6. 12:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen, olyannyira, hogy 7 hét múlva megszületik.
2008. okt. 6. 12:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Nehogy megharagudj,nem szerettem volna a nyers hozzászólásommal a lelkedbe gázolni.Tudom,hogy van elég bajod enélkül is.De sajnos a leírásod alapján a párod nem érdemel meg benneteket.Sajnálom,hogy így beleválasztottál,biztosan nagyon szeretted,ha mindezt eltűrted tőle.De szerintem se tűrd tovább.Remélem jól megleszel a kisbabáddal nélküle is.

Sok örömöt boldogságot kívánok hozzá.

Ne aggódj megtalálhatod még az igazit egy gyerekkel is.Én is így találtam meg.Azóta már van két közös gyerekünk is és boldog házasságban élünk.

Mégegyszer ne haragudj,és minden jót kívánok.Üdv

2008. okt. 6. 14:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Dehogy haragudtam meg. Most pont ilyen megerősítésre van szükségem. Megalázó már ez a helyzet, és régen mindig olyan karakán voltam, most meg itt picsogok. Pontosan, hogy erre volt szükségem, hogy valaki tükröt rakjon elém. Mégegyszer köszönöm és sok boldogságot Nektek, remélem egyszer én is megtalálom azt akinek nem lesz kérdés, hogy mi ill. kik a legfontosabbak.
2008. okt. 6. 14:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia az én férjemnekis vannak gyerekei és van egy idióta exe. Én is voltam terhes (sajnos elvetéltem) és ő sem mondta el az exének. Nem azért mert nem szeret vagy mert a babát nem szereti, csak nem akart összeveszni az exével. Tudja, hogy a csaj egy hárpia és sértette volna az önérzetét, ha megtudja, hogy babánk lesz (még mindig rá van állva a páromra). És sajnos ő elég primitív abból a tekintetből, hogy mondjuk kitalálta volna, hogy soha nem ér rá, h a párom ne találkozhasson a fiával. Sajnos a nők sok mindenre képesek. Az a nő is az elmúl 3 évben elég sokszor alánk pakolt. Ha meg utálnak a gyerekei, tényleg elképzelhető, hogy csak Téged akar védeni, hogy ne utáljanak meg mégjobban. De azt, hogy szeret e csak Te érezheted. Ha nem érzed a törődést a szeretetet akkor tényleg lépj. De ha ezt nem így gondolod, sztem csak ezért ne hagyd el. Próbálj vele beszálni és nem vitázni. Ne kérd számon. Rendesen beszélgessetek és kérdezd meg, miért nem akarjaelmondani nekik. Én hozzátenném, h ne azt mondja amit hallani akarsz, hanem tényleg az igazat, és hogy te ezen nem fogsz balhézni, hanem próbálod megérteni. Hidd el segít. Az én párom sem mondott el egy csomó dolgot, mert tudta, ha közli elkezdek vele veszekedni meg kiabálni. Aztán próbáltam változtatni, megérteni mit miért csinál és sokkal közlékenyebb mostanában:-) Azért majd írj, hogy mire jutottál:-) illetve ha szükséged van egy kis bíztatásra:-)
2008. okt. 6. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!