Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, elmennétek péntek este egyedül?
Az itteni nők válaszait olvasva nagyon számkivetett szörnynek érzem magam, amiért tegnap elmentem 2 óra hosszára beülni az egyik kedvenc, egyetemmel szemben lévő kocsmámba egyedül, ott megittam két fröccsöt, olvastam a könyvet amit épp olvasok, aztán hazajöttem.
Amúgy ha megcsalna, szerinted annyi agya lenne, hogy azt mondja egyedül megy? Én ha csalnám a barátnőmet, akkor beszervezném az egyik barátomat hogy hazudja azt vele voltam.
12
Az a baj a nőkkel, hogy ők nem mernek/szoktak/tudnak elmenni egyedül sehová. Se moziba, se piálni, se buliba és ezt kivetítik a férfiakra is.
Tudjátok rengeteg férfi jár EGYEDÜL bulizni és nem azért, mert ne tudna kivel menni, hanem mert a csajozásnak pl az a legjobb módja, ha egy férfi egyedül megy el buliba és nincs aki visszahúzza, hátráltassa.
Ráadásul a nők sokkal falkaszelleműbb, csordaszelleműbb lények a férfiakhoz képest általában is. A legtöbb férfi meg szeret egyszerűen csak egyedül lenni. Nekem is párkapcsolatban az egyik legnagyobb kihívás hogy megtaláljam az egyensúlyt aközött, hogy a nő sokat szeret együtt lenni, én meg sokat szeretek egyedül lenni (akármennyire is szeretem őt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!