Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri-e megbocsátani a hűtlenséget? Mi a "tűréshatár"? Mi számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 14:46
1 2 3
 21/25 vezerdinka ***** válasza:
80%

Kedves 15:41! Édesanyámat nem 20 év házasság után kaptam rajta, hogy valakivel megcsalja édesapámat.. Sms, kép, e-mail.. Mégis felelősségre vontam.. És tudodmit? Undorítónak tartom a mai napig, de itt elszakadásról nyilván nem lehet szó, mert az édesanyám. 2,5 éve vagyunk együtt a párommal, együtt élünk, nagyon sok pénzt beleinvesztáltunk a dolgokba, bár közös dolgaink még nincsenek (saját ház ilyesmi). Soha nem tudnám megbocsátani, ha csak egy olyan "kis" dolgot is tenne, amit csak a párjával tesz az ember (flört pl).

Az a baj az idősebb emberekkel, hogy azt hiszik, bárki felett pálcát törhetnek, vagy bármit megtehetnek, csakmert "a másik ezt meg ezt tette". Hát nem:)

Én speciel elsősorban megpróbálok úgy élni, hogy ne adjak okot a megcsalásra. Másodsorban pedig én is és a párom is tiszteljük annyira egymást, hogy nem a megcsalásnál kezdjük, hanem a szimpla beszélgetésnél. Előbb költöznénk külön, minthogy megcsaljuk egymást, mert a megcsalás egy olyan dolog, amit hiába beszéltek meg, mindig tüske marad. Értelmes ember tehát ilyet nem ír... max aki önző. (21/L)

2010. ápr. 29. 17:46
 22/25 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó. Pont arról beszéltem amit leírtál. Hogy 21 évesen nem történt még veled olyan amitől látnád az árnyalatokat, nem csak a feketét és fehéret. Húsz év múlva is szívesen meghallgatnám a véleményed. Bár kívánom, hogy soha ne éld át amikor nem tudod eldönteni mi a helyes lépés a pákapcsolatodban, vagy a problémád megoldásában. Nem valószínű hogy így lesz, de kívánom. Ha meg mégis becsúszik valami amire most kígyót békát kiabálsz, akkor csak úgy magadban gondolja arra amit fent írtam.
2010. máj. 5. 12:56
 23/25 anonim ***** válasza:

szerintem bármi nemű hűtlenség megbocsátása önmagunk eltiprása

szerintem 3 gyerek tetejében sem tudnék a páromra hányinger nélkül ránézni félrelépés esetén. csak h nem tudok róla

minden nap sírnék

és a gyerekek miatt kellene ezt elviselnem

ilyenkor van (mert hallottam) az apuka oda is költöztette magukhoz a tini szeretőjét!

mert anyuka nem tud mit csinálni 3 gyerekkel

nagyon szemét az, aki ezt kihasználja

2010. máj. 6. 15:38
 24/25 anonim válasza:
Nem lehet a másikat hibáztatni a hűtlen ballépéséért. Minden kapcsolatban vannak nehézségek, ha valami nem tetszik elé állok, elmondom, ha nem változik a dolog, kilépek a kapcsolatból. A megcsalás a másik becsapása, egyenlőtlen játszma. Ilyen alapon a másik is csalhatja és ráfogja a párjára. Senki sem tökéletes, mindenki hibázik. Ha a másikra fogjuk a hűtlenséget, akkor az azt jelenti, hogy a hűtlenkedő tökéletes, mindent jól csinált. De eleve nem tökéletes, aki hazudik és csal. Nem értek egyet a másik fél hibáztatásával.
2013. jún. 14. 21:11
 25/25 anonim ***** válasza:
nem éri meg, a csóknál nincs visszaut.
2013. nov. 10. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!