Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri-e megbocsátani a hűtlenséget? Mi a "tűréshatár"? Mi számít megcsalásnak?
Kedves 15:41! Édesanyámat nem 20 év házasság után kaptam rajta, hogy valakivel megcsalja édesapámat.. Sms, kép, e-mail.. Mégis felelősségre vontam.. És tudodmit? Undorítónak tartom a mai napig, de itt elszakadásról nyilván nem lehet szó, mert az édesanyám. 2,5 éve vagyunk együtt a párommal, együtt élünk, nagyon sok pénzt beleinvesztáltunk a dolgokba, bár közös dolgaink még nincsenek (saját ház ilyesmi). Soha nem tudnám megbocsátani, ha csak egy olyan "kis" dolgot is tenne, amit csak a párjával tesz az ember (flört pl).
Az a baj az idősebb emberekkel, hogy azt hiszik, bárki felett pálcát törhetnek, vagy bármit megtehetnek, csakmert "a másik ezt meg ezt tette". Hát nem:)
Én speciel elsősorban megpróbálok úgy élni, hogy ne adjak okot a megcsalásra. Másodsorban pedig én is és a párom is tiszteljük annyira egymást, hogy nem a megcsalásnál kezdjük, hanem a szimpla beszélgetésnél. Előbb költöznénk külön, minthogy megcsaljuk egymást, mert a megcsalás egy olyan dolog, amit hiába beszéltek meg, mindig tüske marad. Értelmes ember tehát ilyet nem ír... max aki önző. (21/L)
szerintem bármi nemű hűtlenség megbocsátása önmagunk eltiprása
szerintem 3 gyerek tetejében sem tudnék a páromra hányinger nélkül ránézni félrelépés esetén. csak h nem tudok róla
minden nap sírnék
és a gyerekek miatt kellene ezt elviselnem
ilyenkor van (mert hallottam) az apuka oda is költöztette magukhoz a tini szeretőjét!
mert anyuka nem tud mit csinálni 3 gyerekkel
nagyon szemét az, aki ezt kihasználja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!