Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri-e megbocsátani a hűtlenséget? Mi a "tűréshatár"? Mi számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 14:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%

Nekem már az is megcsalás ha megcsókol valaki mást... De azért is besértődnék ha másnak udvarolgatna, meg flörtölgetne vele... Én mai fejjel egy csókot se bocsájtanék meg... Mert minek? Oka volt megtenni, és valsz nem engem akar... Ennyi.

21/L

2010. ápr. 29. 14:56
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

mindenkinél máshogy, de egy valami fontos: ha eldöntötted, hogy megbocsátasz, gondold is komolyan, és ne nyomozgass utána stb. ha meg nem, akkor nincs értelme, le kell zárni a múltat egyszer és mindenkorra.

szóval egy ilyen dolgon így vagy úgy, de túl kell lépni, mert az nem jó, ha azt mondom megbocsátottam, de utána az őrületbe kergetem a folytonos gyanakvással, ahogy az sem, ha nem bocsátottam meg, szakítunk, de csak ezen az ügyön rágódok. mindenképpen pontot kell tenni a végére balátásunk szerint, mert ha nem, akkor hátralévő életünkben (de legalábbis jópár évig) körbe-körbe fogunk járni, ami nem jó dolog senkinek sem.

2010. ápr. 29. 14:57
 13/25 A kérdező kommentje:
Számomra minden olyan intimnek mondható megnyilvánulás megcsalás, ami csak párok esetében lehetséges.
2010. ápr. 29. 15:06
 14/25 A kérdező kommentje:
Szerintem ha bármilyen jellegű megcsalás megtörténik - beleértve a csókot is, elvégre "szimpla" ismerősi, baráti viszonyban nincs csókolózás sem -, nem érdemes megbocsátani, mert ha tényleg szeretem a páromat, nem vagyok képes megcsókolni SEM mást, nemhogy még akár pl. simogatás vagy akár szex is történjen olyannal, aki NEM a párom....
2010. ápr. 29. 15:18
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

hogy te mit tudsz megbocsátani, az az, ami után ismét tudsz bízni a párodban!!

pl folytatjátok, mert megbocsátotttál, de nem tudsz bízni

akkor belül, lelkileg azt jelenti, hogy nem tudtál megbocsátani

tehát itt van a te tűréshatárod

2010. ápr. 29. 15:35
 16/25 anonim ***** válasza:
59%
Olybá tűnik hogy itt tinédzserek értkeznek. Voltatok már olyan szituban hogy 15 éves házasságban, túl sok nehézségen meg hullámvölgyön, meg persze gyönyörű élményeken, pl becsúszik egy csók valamelyiknek egy nehéz periódusban. Eldobnátok a 15 évet, vagy megkérdeznétek a párotokat hogy miért történt ez, mi vitte rá, stb. Ugye azt tudjátok hogy egy kapcsolatban két ember vesz részt, és ha valamelyik valamit csinál, akkor a másiknak nem árt magába néznie hogy vajon miért történt ez. Vajon ő mit nem adott meg a másiknak? Önkritika, kompromisszum, megértés. Ezek nékül lehet vagdalkozni nagy szavakkal, csak nincs sok értelme.
2010. ápr. 29. 15:41
 17/25 anonim ***** válasza:
73%
14:57 vagyok, 28 éves és férjezett :) ja, és kedves utolsó, igazad van! nem csak a megcsalással véthetünk a házastársunk ellen, ezer más dologgal is, és bizony van, amit meg lehet, sőt meg kell bocsátani! ezt persze nem érti olyan, akinek nincs veszíteni valója, de nekünk már van :)
2010. ápr. 29. 15:47
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

szerintem egy megcsalás soha nem a másik hibája

problémákat meg lehet beszélni, illetőt el lehet hagyni, megcsalni szemétség

és mindig lehet a másikban hibát találni

aki félrelép rendszerint a másikat okolja, de csak az ő lelkiismerete miatt, hogy magát mossa

15 éves távlatban pedig szerintem nem megbocsátásról van szó, hanem megalkuvásról, belenyugvásról, a család érdekében, a nehezen felépített, megharcolt biztonságérzés miatt, de semmiképp nem önmagunkért

de ilyenkor már nincs olyan, hogy "önmagunk" valszeg

2010. ápr. 29. 15:55
 19/25 anonim ***** válasza:
77%

15:41 én nem fogok megalkudni. Nekem nem az a fontos hogy mennyi ideje vagyunk együtt. Én nem félek egyedül lenni mert az is jobb mint olyannal aki megcsal. Akkor is ha egy hónapja járunk meg akkor is ha 20 éve vagyunk együtt. Sosem leszekolyan hogy időért vagy pénzért vagy akármiért olyannal maradjak aki másféle kancsingat, akkor is ha a többségnek fontosabb a sok idő mint az hogy ne csalják meg (vagy csak félnek a szokatlantól, lusták? :) ) Mindig béna dumának tartottam hogy jaaaj ez nem így megy ha 15 éve együtt vagytok. De bizony nálam így.

Arról meg hogy ki tehet róla. Természetesen van amikor én. De ha baja van álljon elém és mondja meg! Ne máshoz menjen! Én magamat nem látom kívülről, nem tudom a másiknak milyen, mégis hogy változzak meg ha nem szól csak elmegy mert nem bírja velem? Ki kéne nyitni a száját! Ilyen egyszerű.

2010. ápr. 29. 16:00
 20/25 anonim ***** válasza:
66%
Nekem az is megcsalás, ha másról fantáziál. A szexuális vonzalmat megbocsátanám, a bimbózó szerelmet nem.
2010. ápr. 29. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!