Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri-e megbocsátani a hűtlenséget? Mi a "tűréshatár"? Mi számít megcsalásnak?
Nekem már az is megcsalás ha megcsókol valaki mást... De azért is besértődnék ha másnak udvarolgatna, meg flörtölgetne vele... Én mai fejjel egy csókot se bocsájtanék meg... Mert minek? Oka volt megtenni, és valsz nem engem akar... Ennyi.
21/L
mindenkinél máshogy, de egy valami fontos: ha eldöntötted, hogy megbocsátasz, gondold is komolyan, és ne nyomozgass utána stb. ha meg nem, akkor nincs értelme, le kell zárni a múltat egyszer és mindenkorra.
szóval egy ilyen dolgon így vagy úgy, de túl kell lépni, mert az nem jó, ha azt mondom megbocsátottam, de utána az őrületbe kergetem a folytonos gyanakvással, ahogy az sem, ha nem bocsátottam meg, szakítunk, de csak ezen az ügyön rágódok. mindenképpen pontot kell tenni a végére balátásunk szerint, mert ha nem, akkor hátralévő életünkben (de legalábbis jópár évig) körbe-körbe fogunk járni, ami nem jó dolog senkinek sem.
hogy te mit tudsz megbocsátani, az az, ami után ismét tudsz bízni a párodban!!
pl folytatjátok, mert megbocsátotttál, de nem tudsz bízni
akkor belül, lelkileg azt jelenti, hogy nem tudtál megbocsátani
tehát itt van a te tűréshatárod
szerintem egy megcsalás soha nem a másik hibája
problémákat meg lehet beszélni, illetőt el lehet hagyni, megcsalni szemétség
és mindig lehet a másikban hibát találni
aki félrelép rendszerint a másikat okolja, de csak az ő lelkiismerete miatt, hogy magát mossa
15 éves távlatban pedig szerintem nem megbocsátásról van szó, hanem megalkuvásról, belenyugvásról, a család érdekében, a nehezen felépített, megharcolt biztonságérzés miatt, de semmiképp nem önmagunkért
de ilyenkor már nincs olyan, hogy "önmagunk" valszeg
15:41 én nem fogok megalkudni. Nekem nem az a fontos hogy mennyi ideje vagyunk együtt. Én nem félek egyedül lenni mert az is jobb mint olyannal aki megcsal. Akkor is ha egy hónapja járunk meg akkor is ha 20 éve vagyunk együtt. Sosem leszekolyan hogy időért vagy pénzért vagy akármiért olyannal maradjak aki másféle kancsingat, akkor is ha a többségnek fontosabb a sok idő mint az hogy ne csalják meg (vagy csak félnek a szokatlantól, lusták? :) ) Mindig béna dumának tartottam hogy jaaaj ez nem így megy ha 15 éve együtt vagytok. De bizony nálam így.
Arról meg hogy ki tehet róla. Természetesen van amikor én. De ha baja van álljon elém és mondja meg! Ne máshoz menjen! Én magamat nem látom kívülről, nem tudom a másiknak milyen, mégis hogy változzak meg ha nem szól csak elmegy mert nem bírja velem? Ki kéne nyitni a száját! Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!