Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a gond? Többi infó lentebb.
Ha minden olyan egyszerűen menne, nem lenne senkinek se párkapcsolati gondja az életben :)
Nyugi, eljön majd a te időd is.
Gondjaiddal meg próbálj barátokra támaszkodni. Nekem most van egy lány az életemben, legelső talin rettentő szimpatikusak voltunk egymásnak, de mégis megbeszéltem vele, mi lenne ha csak barátok lennénk - olyan sok hasonlóságot találtunk egymásban, hogy kár lenne taccsra vágni kapcsolat miatt. És azóta is nagyon jól elvagyunk, sokmindent csinálunk együtt, elmegyünk együt kirándulni, számítunk egymásra, megbízunk egymásban - és ez most sokkal jobb nekem is neki is, sok kapcsolati csalódás után.
Legyen egy ilyen barátod, és utána keress kapcsolatot, úgy hogy a barátod nem hanyagolod el.
Hasonló cipőben jártam mint te, bár a sex engem nem hagy hidegen, eléggé forróvérű vagyok bizonyos helyzetekben ami kell is néha, de nem a nap 24 órájában :)
Próbáld meg nem barátként kezelni azokat, akikkel járni akarsz
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!