Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár órája szakított velem a barátnöm. Adnátok pár tanácsot?
Figyelt kérdés
igazából most csak magányos vagyok az összes barát alszik már én meg csak vagyok. sírdogálok, írogatok, tv-zek meg ilyesmi. valakinek nem lenne kedve velem együtt magányoskodnia? úgy talán többre mennénk... (F/20)2010. ápr. 29. 00:21
1/12 anonim válasza:
hát barátom hogy történt? msn esetleg?
2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy van valaki. lehet msn csak tudod telefonról vagyok és így nemtudlak visszaigazolni. de küld el privátban az msn címed és felveszlek én. és mégegyszer nagyon köszönöm
2010. ápr. 29. 00:32
3/12 anonim válasza:
szia:)
ajj szegényke:S biztos nem könnyű most, de minden okkal történik, gondolj erre...lehet, h egy sokkal, de sokkal értékesebb és szebb lányt fogsz találni:)
én is magányoskodok veled szívesen:)
úgyse tudok még aludni:D
20/l
4/12 anonim válasza:
írd meg itt, úgyse tudja senki kik vagyunk :) énis nemrég szakítottam de mondjuk én nem buktam ki... de mi volt az oka?
5/12 A kérdező kommentje:
az a baj hogy ezt a kérdést törölni fogják :( mert ez nem egy csevegö oldal. msnen jobb lenne mindenki címét várom vissza élni ugyse tudnék velük csak tényleg rossz a hangulatom :(. ott elmesélek mindenkinek mindent elég érdekes sztori szóval megéri
2010. ápr. 29. 00:41
6/12 A kérdező kommentje:
L/20 Töled is várok címet
2010. ápr. 29. 00:43
7/12 anonim válasza:
előző aki em az első vok... halljátok én meg szerelmes vagyok a suli legszebb csajába és szombaton elballag és hát jóba vagyunk és mondta h kinézett ő is még régen de nem sok esélyt látok... de nem veszíthetek sokat. csak ő is most szakított és nem akarom leterhelni a gondjaimmal... talán segítek Neki túltenni magát ezen. Hallod srác ne szomorkodj ha van méfg esély akkor legyél tökös ha viszont nem érzed úgy hogy szerelmesek vagytok akkor ne hátráltasd se magad e a lányt... tudod olyan ez mint a tamplomban... Úr adta Úr elvette...
9/12 A kérdező kommentje:
hát szerintem semmit nem veszíthetsz ha megprobáljátok a lánnyal csak nagyon figyelj oda rá hisz most nehéz neki. eleinte inkább legyél a barátja akire mindig számíthat bízhason benned. nem is az hogy nem lenne esély de ha ö már nem akarja annyira akkor én tiszteletben tartom a döntését...
2010. ápr. 29. 00:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!