Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lehetséges 19-20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetséges 19-20 évesen megtalálni az igazit?

Figyelt kérdés

úgy értem h ez a 3. kapcsolatom. előző kettőben is szerelmes voltam, de fél év után mindig törtétn vmi törés, de most nem, több mint fél éve vagyunk együtt és napról napra csak erősődik bennünk a szerelem. közhely de úgy érzem ő az akit kerestem. de az eszemmel tudom hogy egyszer a "szerelemnek múlnia kell"...

van itt olyan aki esetleg ennyi idősen talált rá élete párjára?

2010. ápr. 28. 23:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Anyám 18 volt amikor becserkészte apámat, még mindig együtt vannak.
2010. ápr. 28. 23:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát ha az akarsz maradni egész életedre aki most vagy, akkor megtalálhatod életed párját is, ez nyilvánvaló, nem?
2010. ápr. 28. 23:50
 3/9 anonim ***** válasza:
az összes házas 40 éves.
2010. ápr. 28. 23:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Minek ilyet kérdezni? De most komolyan. Ha azt írjuk, hogy nem holnap szakítasz? Úgyis az idő dönti el...
2010. ápr. 28. 23:52
 5/9 anonim ***** válasza:
miért ne lehetne? nagyobb az esélye, mint érett ( há há ) 14 - 15 évesen :DD
2010. ápr. 28. 23:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát a szüleim például 17 évesen jöttek össze, 25 éves házasok lesznek az idén, nagyszüleim még fiatalabban már túl vannak az aranylakodalmukon, miért ne lehetne, vannak ismerőseim akik fiatalabb korukban jöttek össze és még mindig együtt vannak... 22L
2010. ápr. 29. 00:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Jó lenne... :/ *.*

18/l

2010. ápr. 29. 00:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Én 13 évesen találtam meg életem párját (mondjuk nem is kerestem, csak szó szerint szembe jött velem). Most 26 éves vagyok, első kisbabánk érkezését várjuk.
2010. ápr. 29. 07:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? 16-17évesen is...
2010. ápr. 29. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!