Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Mit szólnátok ha kiderüln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit szólnátok ha kiderülne, hogy a párotok több más nővel is tartja egyszerre a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Persze nem kamatyolás, hanem csak baráti szinten tartja velük a kapcsolatot. Akár munka miatt, akár természete miatt keresi a nők társaságát.

Ti ezt elfogadnátok? Helyén tudnátok kezelni a helyzetet? Vagy ez teljességgel elfogadhatatlan?

2016. nov. 12. 22:23
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Engem az exekkel való kapcsolattartás zavarna leginkább...
2016. nov. 12. 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Miért ne barátkozhatna más nőkkel?
2016. nov. 12. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
Miért ne lehetnének női barátai? Nekem szinte csak férfi barátaim vannak. Ha exel tartaná, az zavarna. 25/N
2016. nov. 12. 22:30
 4/9 anonim ***** válasza:
30%
Az enyémek vannak "barátnői". Nem zavar, amíg a BARÁTNŐJE én vagyok!
2016. nov. 12. 22:36
 5/9 Noblesse Oblige ***** válasza:
78%

A párom több más nővel is tartja a kapcsolatot. De ez valahogy elkerülhetetlen, mivel a lakosság fele nő. Ott vannak a munkahelyén, az utcán, a szórakozó helyeken...

Vannak női barátnői, előbb ismerte őket mint engem.

Van olyan is akibe régen szerelmes volt, vagy legalábbis érdeklődött iránta.

Engem ez nem zavar. Mert tudom hogy szeret.

2016. nov. 12. 22:42
 6/9 anonim ***** válasza:
58%
Ha nem flortolget veluk akkor oke.
2016. nov. 12. 22:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor nekem se kéne, hogy férfi barátaim legyenek?!

Fura, de szerintem felnőtt emberek vagyunk és a baráti (vegyes) társaságom nem csak az addig tart, amíg egyedülálló vagyok.

Számomra ez a szemlélet az elfogadhatatlan, miszerint férfi ne barátkozzon nővel vagy a nő ne barátkozzon férfival, ha párja van.

2016. nov. 13. 00:29
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Te ennyire hülye vagy?
2016. nov. 13. 02:45
 9/9 Sunshinedoll ***** válasza:
36%
Nah, ha valaki túl barátkozós a nőkkel, az barmi nárcisztikus, és megerősítést akar, meg pótlékot, ha velem esetleg dugába dől a terve. Én elég hisztisp-csa típus vagyok ilyen téren, úgyhogy biztos nem fogadnám el.
2016. nov. 13. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!