Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet osztálytárssal járni?
Figyelt kérdés
tapasztalat...?2010. ápr. 28. 20:32
1/19 anonim válasza:
osztályunkban 4 pár is van.. én ugy vettem észre hogy nem a legjobb, mert sok a féltékenykedés, a vita... én nem tudnék járni, de még sulistársal sem szerintem
2/19 anonim válasza:
Nem jó ötlet... Ha veszekedés van, nagyon szar érzés tud lenni, hogy ott van egy légtérben melletted, ha akkor pont nem akarod látni. Mindig együtt lennétek, semmi szabadság. Ez egy idő után nyomasztó is tud lenni... Egyik barátnőmnek van pasija, aki mellesleg az osztálytársa is. pff... Hát, én inkább nem ajánlom senkinek.
5/19 anonim válasza:
tapasztalatom hogy jártam az osztálytársammal 2 hétig bírtuk de utána nem beszéltünk csak azt amennyit nagyon nagyon kellett...:S
6/19 anonim válasza:
NEM,nem ajánlom semmiképpen se...
7/19 anonim válasza:
Abszolúte nem. Nekem a legjobb fiúbarátom lett a pasim, akivel aztán szakítottam. Mi ugye nem vagyunk jóba(mivel mindenfélét terjesztett, pl. ő dobott én még szerettem stb.), de a barátnőim bírják. Nagyon gáz mikor ott hülyéskednek mellettem(bnőimnek), én meg próbálok röhögni a poénjain...
8/19 anonim válasza:
Én is csak azt tudom ajánlani hogy nem!Van olyan osztájtársam akik párok is és nagyon idegesítő nézni őket nap mint nap és ha még vitáznaki is!!! A párkapcsolat nem a suliba való!!!
9/19 anonim válasza:
20:42
Én is hasonló dolgot láttam már!Egyetértek veled!
10/19 anonim válasza:
őszintén szólva, nem jó ötlet.
Házi nyúlra nem lövünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!