Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így hülyeség lenne? (elsősorban lányok válaszoljanak. ) (bővebben lent)
Hülyeség lenne így odamenni az egyik lányhoz a buszmegállóban?
-Szia!Remélem nem zavarok...de nagyon ismerős vagy nekem.
Nem az xy ált. suliba jártál? (erre valószínűleg egy nem lesz a válasz...)
-Pedig le mertem volna fogadni hogy onnan ismerlek és hogy xy a neved. (valószínű hogy a nevet se találom el. :D)
És akkor innen már el lehet kezdeni egy beszélgetést. (pl.: ha nem abba a suliba járt akkor hova, mi a neve..stb.)
Szóval lányok, hülyének néznétek egy ilyen pasit aki ezzel a szöveggel megy hozzátok?
légyszi kort írjatok.
16/F
ha nem úgy adod elő h látszik, nagyon viccesnek képzeled magad, és nem vagy nagyon-nagyon csúnya, akkor oké
de sztem sokkal jobb ha egyszerűen odamész h leülhetsz-e mellé, megmondod h szimpi és nem találkozhatnátok-e vmikor
mert ezzel a szöveggel amit leírtál, sok lány nem biztos h tud mit kezdeni, vagy nem esik le mit akarsz
én lehet hülyének néznélek xD
szval legyél konkrét, de add meg neki a választási lehetőséget, és ha többször is nemet mond, hagyd békén ezzel, csak beszélgess vele ott helyben
Hülyének nem néznélek, csak hazugnak. Ne hazugsággal kezd már az ismerkedést légyszi.
Meg ha hozzám valaki oda jönne egy ilyen szöveggel, akkor arra gondolnék, hogy keres valakit, akivel egy suliba járt mert akar tőle valamit, de az illető nem én vagyok (mivel nem találod el a lány nevét..) ezért csak "eltévesztetted a házszámot". Szerintem találj ki valami jobb szöveget, vagy csak simán mond meg neki, hogy szimpi neked.
Bátraké a szerencse.
A nők imádják, ha egy pasi tökös.
Ha ezt megléped, akkor tökös vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!