Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom bele van őrülve a nagy mellekbe. Nekem sosem volt óriási de 30 kilo fogyás után még az is lement ami volt. Mit tegyek?
Semmit. Én is szeretem a nagy csöcsöket, de azoknál egy dolgot még jobban: A barátnőm. Neki kicsik vannak, de nem érdekel.
Neked is lehet mondjuk hogy a párodnak van olyan tulajdonsága (hajszín, magasság, farokméret, stb-stb) amit jobban szeretsz mást, mint ami neki van, de azért még szereted őt. De attól még nem csalom meg vagy nem hagyom el.
"Az exével azért volt együtt mert hatalmas mellei voltak.."
1. ex 2. nem tarthatott sokáig, ha csak a nagy mellei miatt voltak együtt
Önbizalomhiányban szenvedsz és szerintem súlyos képzeti fantáziálgatásaid vannak!
A pasid tudomásodra adta, hogy nem szeret téged úgy ahogy vagy? Felrótta neked, hogy miért ilyen kicsit a melleid? Tett valami negatív utalást a melleidre?
Ha nem, akkor mi a bajod? A páromnak meg a fekete hajú csajok a gyengéi, mégis engem választott, akinek barna haja van. Nem vagyok ebbe belebetegedve, mint te.
Fogadd el, mindenkitől van szebb és jobb. De a párodnak mindig úgy leszel szép, ahogy vagy!
Nem csoda hogy nem bízol benne, ha csak a mellek miatt volt az exével.
Lehet veled meg csak a feneked miatt van együtt...
Nem valami megbízható férfinak tűnik csak egy kanos kamasznak.
Plasztika. Vagy ami jobb dobod. Egy ember jobb esetben nem csak a melleket nezi. Ertsd nagy a melle,de semmi kozos nincs bennuk,nem tudnak szinte semmirol sem beszelni.
Pl en sem egyedul azt nezem hogy kek e a szeme vagy hogy milyen magas.
"Az exével azért volt együtt mert hatalmas mellei voltak"
Mondjuk én nem lennék együtt olyan emberrel, aki itt tart érzelmileg, de te tudod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!