Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha talán már nem szerelemmel szeretem a párom?
Kicsivel több mint 3 éve vagyunk együtt.
Az elején a kapcsolat maga volt a menyország. Aztán idővel csak még jobb lett.
Ebben az évben viszont valami elszakadt bennem, egy nagyobb konfliktus hatására.
Azóta inkább szeretetté szelídült a dolog.
Mintha testvérek/barátok lennénk inkább, mintsem egy pár. Rajta is ezt érzem. Szakítást én vetettem fel, de ő hallani sem akart róla.
Szexuális igényeink tökéletesen egyeznek, habár utóbbi időben a munka miatt kevesebb idő jut erre.
Mégsem gondolom hogy ez lenne az oka ennek a távolodásnak.
Sokat veszekszünk apróságokon a nagy konfliktus óta. Úgy érzem nincs türelmem hozzá.
Normális ez a dolog? Úgy értem, ha valaki 40 évig él házasságban, ott is vannak hullámvölgyek nem?
Még fellángolhat újra ugye? Vagy honnan tudhatom, hogy van-e még rá esély?
Nem szeretném emiatt eldobni ezt a dolgot, de megijeszt ha a jövőnkre gondolok, hiszen lassan össze szeretnénk költözni és házasságról is volt szó.
Félek nehogy megbánjam a dolgot vagy nehogy megbántsam őt.
Kérem aki tud valami hasznos tanácsot adni, az írjon.
Szia! Nálunk is pont ez van, de mi már együtt lakunk és az esküvőt tervezzük. Én is pont így érzek a mi konfliktusunk óta. Nem tudom, hogy hozzá merjek-e menni, ha nincs minden rendben a szívemben és a lelkemben.
Nálatok hogy végződött? Vissza jött a szerelem, vagy belenyugodtál, hogy így maradnak az érzések? Vagy szakítottatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!