Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem tudok elegendő szexet nyújtani a barátomnak, mert mindig van valami nőgyógyászati problémám? Félek elfog hagyni.

Figyelt kérdés

Nos, sajnos azon a szinten tartunk a barátommal hogy, kb havi 1 db szex, mert mindig van valami problémám. Előzőleg az volt,hogy véreztem fogamzásgátló szedése közben, elmentem orvoshoz, és gyógyszercsere.Ezután jött a következő gond, ami most is fenn áll, hogy valamiféle hüvelyi fertőzésem van, amit eddig (2-3 hete) magamnak próbáltam kikezelni, sikertelenül. Ez idő alatt azt hazudtam a barátomnak, hogy még mindig vérzek, igy várjunk. Nagyon aranyos volt, mondta hogy megérti és megvárjuk. A igazi problémát féltem elmondani, de már nem tudok mire hivatkozni, igy muszáj leszek elmondani miért nincs szex, meg mostmár megyek orvoshoz, bánom hogy eddig nem tettem, de 22 év alatt, soha semmi ilyesmi bajom nem volt. Igy megint kimarad pár hét szex az biztos, és félek, hogy ezért elhagy mert semmi szexuális életünk nincs. Az utóbbi 2 hónapban 2 db szex volt. 11 hónapja vagyunk együtt, és nagyon szeretem, sajnálom , hogy hazudtam neki, nem tudom mi lesz a vége. Félek fogytán a türelme, de még igy is szokta mondani, hogy mennyire szeret. Hogy mentsem meg a helyzetet?

20/L

2016. nov. 7. 17:48
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Amúgy csináltam neki eddig végig kézzel és szájjal is, de azért az mégse olyan, vagy nem tudom, hogy vélekedik errők, hiszen nem beszéltünk róla...
2016. nov. 8. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!