Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem tudok elegendő szexet nyújtani a barátomnak, mert mindig van valami nőgyógyászati problémám? Félek elfog hagyni.
Nos, sajnos azon a szinten tartunk a barátommal hogy, kb havi 1 db szex, mert mindig van valami problémám. Előzőleg az volt,hogy véreztem fogamzásgátló szedése közben, elmentem orvoshoz, és gyógyszercsere.Ezután jött a következő gond, ami most is fenn áll, hogy valamiféle hüvelyi fertőzésem van, amit eddig (2-3 hete) magamnak próbáltam kikezelni, sikertelenül. Ez idő alatt azt hazudtam a barátomnak, hogy még mindig vérzek, igy várjunk. Nagyon aranyos volt, mondta hogy megérti és megvárjuk. A igazi problémát féltem elmondani, de már nem tudok mire hivatkozni, igy muszáj leszek elmondani miért nincs szex, meg mostmár megyek orvoshoz, bánom hogy eddig nem tettem, de 22 év alatt, soha semmi ilyesmi bajom nem volt. Igy megint kimarad pár hét szex az biztos, és félek, hogy ezért elhagy mert semmi szexuális életünk nincs. Az utóbbi 2 hónapban 2 db szex volt. 11 hónapja vagyunk együtt, és nagyon szeretem, sajnálom , hogy hazudtam neki, nem tudom mi lesz a vége. Félek fogytán a türelme, de még igy is szokta mondani, hogy mennyire szeret. Hogy mentsem meg a helyzetet?
20/L
Tényleg butaság volt hazudnod, és otthon kúrálgatnod magad orvosi tanács nélkül. Ezekből tanulj mindenképp :)
Nekünk a kapcsolatunk elején volt sok gondunk, amik korábban nem voltak jellemzőek rám. Mindig elmondtam, orvos, kikezeltem. Addig pedig maradt az, hogy másképp elégítettem ki páromat. Bár ő ezt eléggé fájlalta, mert szeret nekem örömet okozni. Az első ilyen eset után már nem merült fel bennem, hogy elhagyna emiatt, mivel számíthattam rá, támogatott, így nem féltem. Tudtam, hogy megoldjuk, utána pedig bőségesen bepótoltuk a kimaradt alkalmakat.
Kicsit bízz jobban párodban, és ne simliskedj, pláne olyasmi miatt, amiért úgysem haragudna. A fogamzásgátló tablettáknak sajnos elég nagy kockázata van ilyen téren. Sokkal fogékonyabbá tesz a fertőzésekkel szemben, amíg az orvos meg nem találja a megfelelőt számodra. Vele se félj kommunikálni, mert ha nem tud róla, nem tud segíteni, és csak szenvedsz.
Lehet megcsal és azért jött elő ennyi betegséged. Pl a kandida és a fertőzés is ilyen.
Erre nem gondoltál?
El kell mondani az igazat és keresni egy orvost is. Fölöslegesen nehezíted az életeteket.
"Na meg nem nagy terület a gàt(izom) még àtfolyik bàrmilyen testnedv.."
Ember, ezen most is röhögök. Egy hasmenés esetén a punciból is folyik a barna ugye? :D
"Amit tenni tudsz (prostik àllìtólag tudnak olyan technikàt amivel a kliens ugy érzi mintha bent lenne közbe kézbe megy el..)"
Véletlenül sem látszik a technikázás közben, hogy a kezében van a péniszem és nem a seggében...
Van itt egy csomó tanács, de ilyen hülyeséget, hogy hazudsz, félsz elmondani???
Mostanában nálunk is vannak ilyen gondok, az utolsó dolog, ami eszembe jut, hogy elhagyjam.
13:
A legtöbb nőnél a szülés komplikációk nélkül történik és tudnak már vaginális szexet is folytatni a szülés után 6 héttel simán és számukra is élvezetesen.
Nem a 10-ből (100-ból?) 1-es kivételekről kellene beszélni, hanem az átlagokról, a többségről.
Sajnálom ha neki ilyenje volt amit leírtál, de nem egy törpe kisebbségről kéne beszélni akkor, amikor általánosságokban beszélünk a dolgokról
Én a párod helyében befejezném veled, és nem a hüvelyfertőzésed miatt, hanem mert hazudozol összevissza egy ilyen komoly! dologról.
Az, hogy vérzel, okés, érthető, hogy nem akarsz szeretkezni, de hogy legalább két hete derogál elmenni az orvoshoz, hogy hé, baj van, ráadásul még kamuzol is... na, ez sok lenne.
Nekem is elég sok gondom van (bár inkább urológiai, mint nőgyógyászati), de azt az egyet megfogadtam, hogy nem fogom hagyni hogy a szex rovására menjen.
Ne hazudozz, hanem mondd el neki, mi a baj. Ő ettől nem fog kevesebbnek gondolni. Azt meg ugye nem is kell magyaráznom, hogy milyen veszélyek rejlenek saját magad (sikertelen) kezelésében, főleg három hét után. Azonnal menj orvoshoz.
A gumi egyébként megoldás mind a fogamzásgátlóval kapcsolatos problémákra mind a hüvelyfertőzésre (mármint annak az elkerülésére, hogy átadd).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!