Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen férfiről?
Figyelt kérdés
Tavaly elkezdtem hosszú idő után iskolába járni, esti tagozatra. Az érettségi miatt folytatom. Amikor elkezdtük a tanévet és mindenki jelen volt nagyon megtetszett egy férfi. Szerintem tudta. Később meghívott kávéra, jókat beszélgettünk. Nevettünk, és nagyon jól éreztem magam vele. 28 éves. (Én 29) Elvitt moziba, kényeztetett. Voltak utána kisebb problémák, és az iskola mellett is nehéz volt vele, mert a tanárok is egyből kiszúrták, hogy mi nagyon jó barátok vagyunk. Nem voltunk párkapcsolatban, de nem is voltunk barátok, ölelkeztünk, nem csókolóztunk, de a fejemet simogatta mindig. Kiderült, hogy nem 28 éves, hanem csak 22 lesz nemsokára és azért hazudta ezt, mert nem álltam volna szóba vele. Egyébként simán kinéz 28-nak. Az érdekes az egészben az, hogy vele egyedinek éreztem magam, nevetgéltünk, elhalmozott ékszerekkel, és be is mutatott a családjának, nagyon érett, jó a munkahelye, mindenkivel jól kijön. Viszont hatalmas hazugságnak tartom ezt az életkor dolgot és nem tudom feldolgozni, és vigasztalt is egy ideig, de képtelen vagyok. Nem tudom, mit tegyek, mert ha ekkorát hazudott a kapcsolat elején, később még nagyobbat fog talán, nem? Mit tennétek? 28/N2016. nov. 7. 14:14
11/12 anonim válasza:
Kérdezd meg, van-e még más titkolnivalója, mert ettől a (talán kegyes) hazugságától is rezeg a léc.
Amúgy meg azt látom, tök jók vagytok együtt, akkor ne parázz.
12/12 anonim válasza:
Ha egy nagyon jó lány vagy, akinek nemcsak a külseje, hanem a személyisége is gyönyörű, és ennyi lenne a korkülönbség, én is hazudnék a koromról, hogy észrevegyél.
Azért tette, mert valóban érdekled őt, és ahogy olvastam nemcsak egy könnyen és gyorsan megdugandó macának tart.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!