Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek férfi a barátnőm szemében? 19/f
Figyelt kérdés
Azt mondja hogy nem tud rám férfiként tekinteni túlságosan mindig az van amit ő akar és nem tudom kordában tartani. Meg h nagyon anyuci kicsifia vagyok ... Ez igaz h eddig mindig ugy volt ahogy ő akarta meg voltam hülye mert anyam miatt csinaltam hulyesegeket, de tudnátok adni jó tanácsokat? Változnom kell picit de nem akarok túllőni a célon. :)2016. nov. 7. 08:59
1/3 anonim válasza:
Nem valtoznod kell, csak jol talalni a dolgot. En nos vagyok, mindig a felesegem dont, es ezzel csaladcentrikus vagyok, vagy ferfiasan passziv, vagy romantikusan nagylelku... pl csaladcentrikus voltam, amikor az allasinterju elott kikertem a velemenyet, ferfiasan passziv, mert mindig az az ebed, amit o akar, es azt a filmet nezzuk amit o akar, mivel azt mondtam neki, hogy o valogatosabb, es ezert o mondja, hogy miket akar, es en azokbol valasztok, vagy romantikusan nagylelku, mert amikor szorakozni megyunk, akkor nem mondom neki, hogy rock kocsmaba menjunk, hanem hagyom, hogy elmenjunk egy klubba tancolni.
2/3 anonim válasza:
Kedves válaszoló!
Ez nagyon tetszett. Jó lenne tanítani a nézetet. No meg a női változatát is. Sok kapcsolat már ettől jobban működne.
Egy gondos feleség
3/3 anonim válasza:
Igaza van.
43 vagyok és eléggé határozott igy nehéz egy ffinak még határozottabbnak lennie nem is volt sajnos és emiatt én se tudtam felnézni az exemre.
2 éve lett egy párom aki bizony igen keményen odaáll bizonyos szituációkban ha szükséges és az márpedig akkor úgy lesz :-)
Nekem ez kell ráadásul mindig igaza is van igy olyankor szépen csendben maradok és ő ervenyesul :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!