Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sokszor mondják, hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor mondják, hogy azért van kevesebb kapcsolatban élő ember manapság, mert nagyobb az anyagi önállóság. Egyetértesz ezzel?

Figyelt kérdés
2016. nov. 6. 22:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Annyira önállóak anyagilag, hogy 30 évesen is még otthon laknak.

A szüleink már 18-20 évesen el tudtak költözni.

Azért kevesebb a párkapcsolat, mert nincs rá igény. A pasik csak szexet akarnak, családot és házasságot nem.

A nők csak párt akarnak, de gyereket már nem, mert nem akarnak egyedülálló anyák lenni.

Kapcsolatok jönnek-mennek, egyre elfogadottabb a szabados élet és a megcsalás. Egyre ritkábban fordul élő, hogy egy pár akár csak 10 évet kibír egymás mellett, hűségben. Közben egy gyerek felnevelése 20 év, legalább. És egyre nagyobb anyagi teher.

Mivel a családalapítás nem cél, nincs közös cél, ami összetart.

2016. nov. 7. 06:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem. Szerintem azért élnek kevesebben párkapcsolatban, mert a konzumidiotizmus a párkacsolatokba is beszüremlik már jó ideje. Megszavaztuk az amerikai álmot magunknak.
2016. nov. 7. 06:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem csak az anyagi önállóság nagyobb, hanem az egó is mérhetetlenül megnőtt. Osztozni senki nem akar ( ÉN dolgoztam-ÉN keresetem-ÉN pénzem -ÉN örököltem stb). Régen nem volt ilyen, összerakták ami volt és közösen "építkeztek". Mindenki tudta mi a szerepe, szerelem az ritkán volt persze.

25 év tapasztalattal a hátam mögött azt mondom, hogy a sok közös tulajdonság és szinte 100% azonos értékend sokkal nagyobb összetartó erő mint az "ellentétek vonzzák egymást".

2016. nov. 7. 08:12
 14/14 anonim ***** válasza:
#11, #13-s jól mondja. Ráadásul a nagyfokú éretlenség is belejátszik.
2016. nov. 7. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!