Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már h titokban követted a párodat, hogy hová megy?
Figyelt kérdés
2016. nov. 6. 20:22
21/27 anonim válasza:
Mar megbantam, de anno csinaltam vmit.. egyik este szorakozni mentunk a baratokkal es az akkori baratommal. Masnap gondolkoztam h derithetnem ki ha felremenne vagy ilyesmi. Irtam neki egy uj sim kartyarol h "szia! lattalak egy buliban tegnap, szimpatikus vagy, tudom h van baratnod de szivesen megismernelek" vagy vmi hasonlo szoveget. Nem-mel valaszolt. Tudom ez sem szep, de a kovetesnel jobb. Probald ki :)
22/27 anonim válasza:
én mindig követem mindenhova. Majd részletesen beszámoltatom, és ha egy pici eltérés van, akkor jön a verés.
23/27 anonim válasza:
Nem kellett követnem. Reggel elment dolgozni, de pechjére otthon hagyta a telóját. Hívta a szeretője, én meg beszéltem vele, mire hazaért a munkából a kopasz lakásba, összepakoltam az összes cuccomat, kulcsokat betettem a postaládába és otthagytam. Párszor még hívott, de nem vettem fel aztán ennyi...Ja és a menyasszonya voltam. Utánam elvette a szeretőjét!
24/27 anonim válasza:
Követnem nem kellett mert a gépemen bekapcsolva hagyta veletlenul a skype-jat igy egyidőben amikor irt az otthoni sajátjárol en is lathattam amint a nőjét a lakásunkra invitálta éjjelre...aztán próbált meggyőzni hogy csak zenét hallgattak volna meg beszélgettek volna :-)
Amugy az én exem is mindent kódolt, tehát jogos ha gyanus.
szerencsere a mostani páromnál ilyenek fel sem merülnek sztem ez a normális.
25/27 anonim válasza:
Nekem is eleg a gyanu, elhuznek. Nem veletlen. Persze, van aki beleebeszel mindenbe mindent, meg nagyon paras, de objektiven nezve is lehet latni fura jeleekt.
26/27 anonim válasza:
Nem. És nem is lesz. Ha annyira gyanakodnék, akkor inkább leülnék vele megbeszélni, és ha még mindig gyanús, szakítás.
27/27 anonim válasza:
Én is nézegettem a pàrom laptopjat de csak annyi volt hogy furcsàn nézett de nem üvöltötte le a fejemet !Azota inkàbb bele sem nézek külön face van neki és nekem is ha megmutatja akkor megnézem de nem szoktam kivancsiskodni !Mikor összejöttünk akkor furin viselkedett pl kint beszélgetett a haverjaival nekem meg sem mutatta persze utolag mondta el !Volt hogy nők is irkaltak neki de azt elmondta hogy ki írt neki én sosem kérdeztem szóval nem titkolozott nem jelszavaszta le a laptopjat sem !A helyedben én is gyanakodnék de sztem vàrj egy kicsit ha nem rég vagytok együtt akkor az is lehet hogy szokatlan neki a helyzet megkell szoknia hogy nem titkolozhat egyfolytàvan persze nem kell hogy beszàmoljon minden lépéséről de azért jó tudni kivel beszélget mert nem mindegy!Ha régóta és hirtelen megvàltozott a szokasai akkor sztem van valaki a képben egy 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!