Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem-e egyelatalan? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem-e egyelatalan? Vagy csak megszokas?

Figyelt kérdés

Szeretem-e

egyelatalan? Vagy

csak megszokas?

Mindennap szoktunk

talalkozni, de ha nem

akkor nagyon merges

leszek, szinte nem birom

ki hogy ne talalkozzunk

egy napot, pedig

telefonon beszelunk

egesz nap szinte 2-3

orankent. Mikor vele vagyok ugy

erzem egesz eletembe

vele tudnek lenni. De en meg is

megcsalom ot, ugy. kb 3

honapja talalkozkadok

egy masikkal. Mi van

velem? En nem vagyok/

voltam ilyen. :(

17 evesek vagyunk, 3 eve

vagyunk egyutt

2010. ápr. 27. 22:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Talán szakítani kéne ezzel a fiúval. Ha már megfordul a fejedben, hogy szereted-e, akkor nem szereted. Ez olyan, hogy pl. ennél csokit, de nem tudod, hogy vegyél-e. Miért nem? Mert nincs rá szükséged. Ennél undorítóbb dolog nincs a világon, mintha valakit megcsalnak. Szégyelld magad, hogy három év után képes vagy ilyet művelni egy emberrel, aki valószínűleg szeret téged. Gondold bele magad az ő helyzetébe. Inkább hagyd élni, és ne szórakozz vele.Minősíteni nem tudlak.2 éve vagyok együtt a Szerelmemel, és soha nem tenném ezt meg vele. 16/L
2010. máj. 1. 14:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy természetes hogy más is érdekkel, visszon megcsalni szemét dolog, szakíts vele mindenkinek jobb lesz ha tisztázodik a helyzet.
2010. máj. 1. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!