Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem-e egyelatalan? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem-e egyelatalan? Vagy csak megszokas?

Figyelt kérdés

Mindennap szoktunk talalkozni, de ha nem akkor nagyon merges leszek, szinte nem birom ki hogy ne talalkozzunk egy napot, pedig telefonon beszelunk egesz nap szinte 2-3 orankent. De en meg is megcsalom ot, ugy. kb 3 honapja talalkozkadok egy masikkal. Mi van velem? En nem vagyok/voltam ilyen. :(

17 evesek vagyunk, 3 eve vagyunk egyutt

2010. ápr. 27. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát szerintem újra vágysz.

És kíváncsi vagy h milyen lehet mással. És szerintem az is benne van a dologban h már nem szereted annyira, inkább csak az életed és a mindennapjaid részévé vált.

16/L

2010. ápr. 27. 18:27
 2/7 A kérdező kommentje:
hat igen nekem o volt az elso... a masik pedig a masodik sajnos ...
2010. ápr. 27. 18:29
 3/7 anonim ***** válasza:

bezony.... ez már mekszokás, és valahol belül már másra vágysz... szerintem mond el neki, szakitsatok... még fiatal vagy, előtted az egész élet... csak azért megcsalni mégse kelett volna, előbb szakits vele aztán mehet minden

további szép napot

Sahikán f

2010. ápr. 27. 18:30
 4/7 A kérdező kommentje:
de mikor vele vagyok ugy erzem egesz eletembe vele tudnek lenni
2010. ápr. 27. 18:53
 5/7 anonim válasza:
akkor ne szakíts vele és ne csald meg
2010. máj. 3. 19:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Velem is uygan ez van csak én nem csaltam meg:SPróbáltam vele szakítani de aztán eszembejutottak a szép emlékek és folyamatosan sírtam aztán visszakönyörögtem magam.Azóta folyamatosan veszekszünk. Szerintem szereted még de kiváncsi vagy arra hogy milyen lehet mással, de más miatt ne dobd el életed szerelmét.
2010. máj. 3. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:
"..egy mentolos rágó minden párkapcsolat,ahol a ragaszkodás mozgatja az állkapcsomat.."
2010. máj. 3. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!