Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem-e egyelatalan? Vagy csak megszokas?
Mindennap szoktunk talalkozni, de ha nem akkor nagyon merges leszek, szinte nem birom ki hogy ne talalkozzunk egy napot, pedig telefonon beszelunk egesz nap szinte 2-3 orankent. De en meg is megcsalom ot, ugy. kb 3 honapja talalkozkadok egy masikkal. Mi van velem? En nem vagyok/voltam ilyen. :(
17 evesek vagyunk, 3 eve vagyunk egyutt
Hát szerintem újra vágysz.
És kíváncsi vagy h milyen lehet mással. És szerintem az is benne van a dologban h már nem szereted annyira, inkább csak az életed és a mindennapjaid részévé vált.
16/L
bezony.... ez már mekszokás, és valahol belül már másra vágysz... szerintem mond el neki, szakitsatok... még fiatal vagy, előtted az egész élet... csak azért megcsalni mégse kelett volna, előbb szakits vele aztán mehet minden
további szép napot
Sahikán f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!