Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan leckéztetnétek meg a volt pasitokat aki csak hangember és már több csajt is átvágott? Lehet h szemétnek tűnők de megérdemli.
A rohadt tetves anyjukat!! Szemét majmok! Persze hogy megérdemlik...
Regisztráld valami randioldalon képpel, és írj a bemutatkozáshoz mindenféle ciki dolgot!!
Vagy neten keress rá 17634 oldalára, add meg ott a telszámát és
minden nap max 500 ft-ot vonnak le a számlájáról...:D
Hajrá és égesd be nagyon...
Am az önbizalmának kell odab*szni...
Elnézést a hülye ötletekért, de ihletet kaptam :D
1. Egy kicsit költséges: fizess le egy k.rvát, hogy menjen el vele szórakozni, és itassa le, persze ne a sárga földig, csak annyira, hogy még rá tudjon mászni a csajra, és fontos, hogy gumi nélkül csinálják.
Aztán másnap a nő hívja fel, hogy történt egy kis baleset: mivel ő sem volt beszámítható állapotban, elfelejtette mondani, hogy trippere (vagy akármilyen nemi betegsége van). A trippert azért írtam, mert elvileg férfiaknál csak két nap múlva jelentkeznek a tünetek, addig meg szívhatja a fogát, hogy milyen hülye volt, és talán nem kellene lefeküdnie fűvel-fával :D
2. Kezdd el terjeszteni, hogy sz.r az ágyban, és azért váltogatja a nőit, mert minden lány panaszkodik rá, hogy nem bírja kielégíteni, és a félrekefélésekkel( macsónak tünteti fel magát) próbálja leplezni, hogy valójában egy puhapö.csű balf@sz
3. A meleg társkeresős adatlap is jó ötlet.
Szerintem megérdemli, hogy móresre tanítsd! ;P
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!