Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Birtokolni akar?
Lázadj fel!
Ha megütne akkor megoldodik az egész
Azt ugye tudod, hogy ez egyre rosszabb lesz?!
És egyre jobban fog gátolni? Az egyik barátnőm is így volt, kb titokban csinált mindent, a végén már azt is meg akarta tiltani a pasija, hogy az szüleivel találkozzon.
Ilyenkor összeteszem a kezem, hogy a párom nem féltékeny típus!
A baráti társaságom 90%-a fiú, elvétve van néhány lány, nem tehetek róla, de a férfiakkal mindig is jobban megértettem magam, mint a lányokkal. És ezt a párom jól tudja tolerálni, ezt hívjuk mi bizalomnak! Imádom a párom és ezt ő is tudja!
5-ös, és ha a fiúnak vannak lánybarátai?
Az nem olyan ugye?
Hagyjuk már ezt a kettős mércét!
Talán azért nem tetszik nekik, mert ez NEM NORMÁLIS. És ha neked az, akkor valami nem stimmel. Miért hagyod, hogy ilyen szinten korlátozzon és megszabja, hogy kivel, mikor, mit csinálhatsz??! Egy férfinek nem tűrném el, hogy megmondja, hogy nem beszélhetek a fiú haverjaimmal, csak mert neki beteg az agya és egy féltékeny gyökér. Hidd el, ez idővel csak rosszabb lesz, de ha neked megfelel, hogy megszabja neked, hogy mit csinálhatsz, mint ahogy egy apa a kislányának, akkor csak tessék.
#5: te meg jó nagy baromságot írtál, ennyi erővel zárd kalitka azt a lányt, nehogy véletlen boltba menet az utcán találkozzon egy férfivel, aki szimpatikus neki. És persze munkába se engedd el, majd nehogy majd valamelyik kollégájával, aki férfi, jóban legyenek, mert tuti bele fog szeretni.. Ilyen féltékeny, birtokló pasiknak nem való nő! Max guminő, na neki aztán kedvedre megszabhatod mit csináljon.. Vicc.
Tudod a családom női tagjai nem találkozgatnak más férfiakkal. Engem nem érdekelne, hogy egy lánynak van egy fiú barátja vagy sem, amíg tudom, hogy én vagyok nála az első... csak sajnos nem egyszer tapasztaltam azt nők részéről, hogy inkább a haverok mint a kapcsolatuk.
És mellettem zúgott bele másba. Amúgy is egy hülye kis ribi lett abból, akim volt.
Ha tudnám, hogy ugyan olyan fontossággal kezelne, akkor nem érdekelne. De ilyen nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!