Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek egy pasi mennyire mutathatja ki felétek az érzéseit? Hol van a határ?
Figyelt kérdés
Hol van az a határ amin túl már taszít titeket, ami már nem vonz egyáltalán?2016. nov. 3. 13:49
11/14 anonim válasza:
Teljes mértékben mutassa ki. Ha nem mutatja ki, honnan tudhatnám, hogy mit érez? Utálom, ha barkóbázni kell, mert nem képes önmagától kimutatni/elmondani, hogy mit érez.
Tudtommal a pasik is ki vannak akadva attól, ha egy csak nem mondja el, hogy bántja, csak úgy bevágja a durcit, aztán ha kérdezik, hogy mi a baj, akkor csak annyit mond, hogy "semmi." Ennek ellenére ők is pont így tudnak viselkedni a hétköznapokban. Nagyban játsszák az érzelemmentes robotot, mert azt hiszik, hogy ettől férfiasak, aztán nagyban csodálkoznak, ha lapátra lesznek téve emiatt.
12/14 anonim válasza:
Azert nem minden fiú ilyen. Olvasd el amit előtted írtam. Sok olyan lany is van aki vagyik -ra de amikor megkapja azt se tudja mit kezdjen vele -es inkább onmagaval foglalkozik. Sok fiú lehet h pont az ilyen csajok miatt valik passzivva. Persze nem minden no olyan mint az exem szerencsere szerintem a férfiasság resze a gyengedseg is azzal a novel szemben akit szeret.
13/14 anonim válasza:
Nekem a párom hasonló mint amit 9-es írt. Én az ő bnőjével ellentétben mindig irtó büszke vagyok a páromra mások előtt is, mert nekik nem ilyen a párjuk és irigykednek ránk (jó értelemben!).
14/14 Sunshinedoll válasza:
Nincs határ, mutassa ki, mennyire imád, és akkor jó eséllyel meg tud tartani. Agyf-szt kapok az érzelmileg szegény, analfabéta tagoktól, akik egy jó szót nem bírnak szólni nagy önérzetük közepette :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!