Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hozzam helyre ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam helyre ezt a félreértést? /15 éves fiú/

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 11 hónapja voltunk együtt. És az volt a baja, hogy nem foglalkoztam vele eleget, hiszen sokat kellett az utóbbi időben tanulnom. De az az igazság, hogy erről nem is nagyon beszéltünk, hogy neki ez most milyen. Egyszer csak gondolt egyet, és msn-en ,, kitört ". Én meg ezt kapásból veszekedésnek vettem, pedig valószínűleg ő nem annak indította, de én úgy láttam. Volt, hogy azt mondta nekem, hogy fáradt, ezért azt mondtam neki, hogy ,, felőlem jövőhéten is találkozhatunk ". Ezt csak az ő kedvéért mondtam. Egyrészt, hogy ne legyen fáradt, másrészt, hogy lássa, hogyha róla van szó akkor türelmes vagyok. De ő ezen ideges lett. Később azt mondta, hogy csak azért mert nagyon hiányoztam neki. És ez után ,, elszállt " és elmondta, vagyis utalt inkább rá, hogy keveset foglalkozom vele pl. Aztán volt, hogy ott tartottunk, hogy akkor legyen valami döntés. Legalábbis én itt tartottam, mivel, hogy szerettem volna bocsánatot kérni tőle, de ez sajnos kivtelezhetetlennek bizonyult, ezért nem volt más választásom, minthogy megkérdezzem tőle, hogy mit szeretne. És hogyha be szeretné fejezni akkor mondja ki. Erre ő nem tudott válaszolni. És szerettem volna, hogy ha úgy gondolja akkor mondja ki, hogy vége. Aztán végül kimondta nagy nehezen. Ma visszahallottam a barátnőjétől, azt, hogy azt mondta hogy én szakítottam vele. (Megjegyzem: neki nem hazudna) Szóval ő ezt úgy vette, hogy én akartam vele szakítani, pedig nem. Szeretném nagyon megbeszélni ezt vele, de fogalmam sincs, hogy hogyan, és hogy mégis mit mondjak. Most elég nagy tahónak nézhet szerintem. Segítsetek Légyszi!:(
2010. ápr. 27. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
ne legyél papucs! Ezekkel a kis kuurvákkal (igy vagy ugy de valójában mindegyik az) bunkónak kell lenni, dominánsnak és férfiasnak. Hidd el igénylik a keménységet!
2010. ápr. 27. 19:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még, szokj hozzá!ez van és ez is lesz!!!!Ne remélj Túl sokat majd jön a következőz!4-5 év múlva majd elkezdhetsz komolyba gondolkozni.......
2010. ápr. 27. 19:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyszer megpróbáltam, de ő más. És csak rosszabb lett, miután rájöttem a keménységgel nem megyek sokra.
2010. ápr. 27. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy tahó, annyit kell tenned, hogy egyszerűen megmondod neki, hogy mit is akarsz és mit érzel iránta. A lányok és a nők is szeretik azt ha kitalálod, hogy mit is akarnak. Ő olyan fajta aki szereti kéretni magát, ezt így látom. Próbálj meg minél több időt rászánni, de ne menjen ez a tanulás rovására.
2010. ápr. 27. 19:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne hallgass azokra akik ilyen alpári módon írnak neked. Ha szereted, akkor tényleg annyit kell tenned, hogy beszélsz vele és tisztázod a dolgokat. Kitartást.
2010. ápr. 27. 19:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Az első író nagyon bukó lehet és sivár lehet az élete és még kiábrándult is magából, mert biztosan nagy idióta. Ha valakit szeretsz azért nem vagy papucs. Mond meg neki mit érzel.
2010. ápr. 27. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Tényleg simán tisztázd vele a dolgokat. Az nem baj ha tudja a lány hogy törődsz vele. Egy szinten vonzó a "kemény csákó", de aztán átmegy annyira bunkóvá, hogy nem lesz egy normális kapcsolta sem, mert már senki sem birja elviselni...
2010. ápr. 27. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!