Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szerint r. banc vagyok?
Párommal,ő szerinte úgy öltözöm,mint egy r.banc. Persze veszekedések után néha szokta mondani,hogy csak féltékeny.
Viszont,ő szerinte minden lány r.banc. Engem is annak tartana?
"Mert neked fontosabbak a r.bancos ruhák,mint én",olyankor válok tehetetlenné."
Miért, nincs szád?! Szépen megmondod neki, hogy "Figyelj édes, nekem egy darab szar is fontosabb nálad". Ennyi. Ne viccelj már, ez az ember egy undorító féreg, rakd már ki a szűrét!!!
Az ilyen kapcsolatnak pont ez a lényege, hogy tehetetlennek érezd magad. Az érzelmi manipuláció miatt elhagyni nem tudod, vele meg csak úgy tudsz együtt élni, ha elfogadod, hogy folyamatos nyomást gyakorol rád, és kontrollál.
Állj ki magadért! Ha boldogtalan vagy ebben a kapcsolatban, akkor hagyd el, és ha azt mondja, hogy neked fontosabbak a ri bancos ruhák, mint ő, akkor vállald fel ezt is. Esetleg megmagyarázhatnád neki, hogy nem a ruhák fontosak, hanem mentális jóléted, a személyiséged megőrzése, ami mellette esélytelen, de tapasztalatom szerint ez teljesen felesleges, mert le fog peregni róla.
Eddig csak a ruháiddal volt probléma? Ha igen, akkor elmondom, mi várható. Ha már a ruhákon túl lesztek, és csak szorosan nyakban záródó blúzokat és tért alá érő szoknyákat fogsz hordani, akkor felelősségre fog majd vonni, hogy ismerős férfiaknak miért köszöntél az utcán, ha nem köszönsz, azt viszont azért, mert biztos van köztetek valami, és így akarod leplezni. Később rendszeresen ellenőrizni fogja a telefonodat, és feltöri a facebook fiókodat. Elszakít a barátnőidtől, majd azt is rosszallani fogja, ha a családoddal találkozol. A munkahelyeden is biztos ku rválkodsz, és a postás is csak azért csenget be, mert a szeretője vagy. Biztos, hogy ilyen életre vágysz?
Te jó ég.... az én exemmel randizol? :D
Ugyanez a duma ment, pedig engem anyám folyamatosan piszkált, hogy apácásan öltözködöm... És már attól ki vagyok ha a lányokon átlátszó felső van amiben lényegében melltartóban mászkálnak :D Szóval nem az a feltűnősködő típus vagyok.
Az ilyen srácok viszont energiavámpírok. Ha nem tetszik neki ahogy öltözködsz, minek vesztegesd rá az időd? Ráadásul ha ilyeneket mondd az azt is jelenti hogy nem tisztel. Az meg hogy "féltékeny"- HÜLYESÉG. féltékeny akkor vagy ha a párod folyton mással flörtöl vagy hasonlók. Amit a barátod csinál az a teljes kisajátítás- és szépen lassan megfoszt minden mástól is amit a saját személyiségednek érzel :)
Én a helyedben gyorsan továbbállnék!
18l
Csak annyi a kérdésem, te miért vagy együtt egy olyan palival, aki ennyire lenézi a nőket? Miért vagy együtt egy olyan palival, aki szerint r.banc vagy?
Én hagynám a p...ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!