Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom szerint r. banc vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szerint r. banc vagyok?

Figyelt kérdés

Párommal,ő szerinte úgy öltözöm,mint egy r.banc. Persze veszekedések után néha szokta mondani,hogy csak féltékeny.

Viszont,ő szerinte minden lány r.banc. Engem is annak tartana?

2016. nov. 2. 11:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
17%
mindegy mit mond. szerintem csak indulatos. az öltözködésedre viszont figyelj oda. a magyar lányok hajlamosak r.bancosan öltözködni
2016. nov. 2. 11:13
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem, nem vagy az, viszont buta vagy, amiért még mindig vele vagy.
2016. nov. 2. 11:17
 3/18 anonim ***** válasza:
88%

Az, hogy ízlésesen vagy tényleg kihívóan öltözködsz az egy dolog.

Ami itt lényeges, hogy az életben nem szabad olyan emberrel akárcsak foglalkozni is nem, hogy járni aki ilyen lazán le k.rv.z minden nőt és téged is.

Akkor minek jött össze veled ha ennyi vagy a szemében?

2016. nov. 2. 11:18
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem r*b*nc, hanem szimplan ostoba vagy, hogy ez a legnagyobb problemad mikozben masodrangu hasznalati targykent elsz egy "kapcsolatban".
2016. nov. 2. 11:39
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Minden nő r..nc szerinte és te még együtt vagy vele??

Önbecsüled csak ennyi?

2016. nov. 2. 11:52
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy öltözködsz, viszont ez annyira tipikus. A fiúnak megtetszik egy lány, aki szexisen öltözik, majd amikor birtokon belülre kerül, akkor az r bancos lesz, ami addig csinos volt.

Mondjuk én az első ilyen "minden nő r banc" mondat után leléptem volna. Sőt, a "minden nő...", "minden férfi...", "minden ilyen-olyan nemzet, etnikum, vallás, szexuális irányultság, stb" kezdetű mondat határozottan irritál. Az önálló gondolkodásra, és az önálló ítéletalkotásra képes emberekkel tudok csak együtt gondolkozni, az ilyen sztereotípiáktól a kiütést kapok.

És ne áltasd magad azzal, hogy te vagy az üdítő kivétel. Ha szerinte minden lány r banc, akkor szerinte te is az vagy.

2016. nov. 2. 11:55
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez sem lesz egy hosszú, boldog kapcsolat...
2016. nov. 2. 12:26
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy r*ibanc, buta viszont annál inkább. Mondd, minek vagy egy olyan emberrel, aki így vélekedik az összes nőről?! Az ilyet ki kell penderiteni a jó francba!
2016. nov. 2. 13:00
 9/18 A kérdező kommentje:
Mikor arra jut a szó,hogy elhagyom,általában azt vágja hozzám,hogy "Mert neked fontosabbak a r.bancos ruhák,mint én",olyankor válok tehetetlenné.
2016. nov. 2. 13:10
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy tábla csoki is fontosabb lenne, mint ez a fiú.
2016. nov. 2. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!