Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szerint r. banc vagyok?
Párommal,ő szerinte úgy öltözöm,mint egy r.banc. Persze veszekedések után néha szokta mondani,hogy csak féltékeny.
Viszont,ő szerinte minden lány r.banc. Engem is annak tartana?
Az, hogy ízlésesen vagy tényleg kihívóan öltözködsz az egy dolog.
Ami itt lényeges, hogy az életben nem szabad olyan emberrel akárcsak foglalkozni is nem, hogy járni aki ilyen lazán le k.rv.z minden nőt és téged is.
Akkor minek jött össze veled ha ennyi vagy a szemében?
Minden nő r..nc szerinte és te még együtt vagy vele??
Önbecsüled csak ennyi?
Nem tudom, hogy öltözködsz, viszont ez annyira tipikus. A fiúnak megtetszik egy lány, aki szexisen öltözik, majd amikor birtokon belülre kerül, akkor az r bancos lesz, ami addig csinos volt.
Mondjuk én az első ilyen "minden nő r banc" mondat után leléptem volna. Sőt, a "minden nő...", "minden férfi...", "minden ilyen-olyan nemzet, etnikum, vallás, szexuális irányultság, stb" kezdetű mondat határozottan irritál. Az önálló gondolkodásra, és az önálló ítéletalkotásra képes emberekkel tudok csak együtt gondolkozni, az ilyen sztereotípiáktól a kiütést kapok.
És ne áltasd magad azzal, hogy te vagy az üdítő kivétel. Ha szerinte minden lány r banc, akkor szerinte te is az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!