Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bízhatok a barátnőmben?

Figyelt kérdés

Gyorsan a szitu: több mint 2 éve vagyunk együtt. ebből kb 9 hónapja együtt is élünk. Régebben is volt hogy beszélgetett más srácokkal, ez nem is baj. De valamelyik nap hajnal negyed egykor arra keltem hogy messengerezik. Állítólag "nem tud aludni". Jól felkaptam a cukrot, berágtam kicsit. Azon az éjjelen alig aludtam, reggel is nem nagyon beszéltünk. Majd kértem hogy magyarázza ezt meg, és azért időbe jelezzen ha alakulgat valami, hogy ha úgy van, ne raboljuk egymás idejét. Erre azt mondta, hogy nem alakulgat semmi, csak dumált régi talán volt munkatársával, és hogy engem szeret.

Tegnap este ismét rákérdeztem, mondtam hogy nézzen a szemembe és megkérdeztem hogy bízhatok-e benne és igen volt a válasz. Majd ismét elmondtam hogy én is ehhez tartom magam hogy ha van más időbe szólok és nem kavarok mögötte hónapokig. Este úgy aludtunk el hogy 2-3 puszi, szeretlek szavak mindkét részről, és összebújva.

Ma reggel hasonlóan váltunk el.

A barátnőm egyébként visszahúzódó típus, ritkán bulizik, de sokat mosolyog, ezt jó pár férfi félreérti.

Picit megingott bennem a bizalom, ezt mondtam neki is.

Tudom hogy mivel én ismerem nekem kellene ezt tudni. Azért tettem fel kérdést, hogy egy kívülálló mit gondol erről.

(nem nyomozok utána, nem törtem fel a facebookját, stb. ez nem az én stílusom most már)

25/F

24/L

2016. nov. 2. 07:22
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
50%

"picikét bennem is ez volt"...

Dehogy volt! Meg "picikét". Ugyanmár! Konkrétan a szemébe mondtad, hogy azért, mert mással beszélgetett, tuti megcsal a hátad mögött és még annyi gerinc sincs benne, hogy előre szóljon. Mégis mit képzelsz, köteles beszámolni arról, hogy mikor-kivel-miről beszél? Netán azt is megszabod, hogy hány órakor és milyen formában teheti ezt? Kutyát tarts, ne barátnőt!

2016. nov. 2. 09:23
 12/28 A kérdező kommentje:

szó sincs erről. rosszul esett ennyi.

és igen van bennem féltékenység.

túlfújtam? lehet.

te biztosan másképp csinálnád ha ilyenen kapnád a párod.

2016. nov. 2. 09:41
 13/28 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nem reagáltad túl.

Te csak azért akadtál ki, mert ilyet nem csinálnál, ha másért nem de a félreértések elkerülése végett biztosan.

Ha nem tud aludni, akkor se fèrfiakkal csetelgessen melletted.

40n

2016. nov. 2. 10:05
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Lehet kicsit tényleg túlreagáltad.

Beszélgetni miért nem lehet más férfiakkal? Nekem pl szinte csak férfi barátom van.

Sajnos hónapok óta alvásproblémáim vannak, általában 4-5 órákat tudok csak aludni, aztán nem megy. Ilyenkor mindig egy jóbarátommal szoktam csetelni éjjel aki ilyenkor még bőven fent van. Igen, a párom mellett az ágyban amíg ő alszik.

Nem haragszik, örül, hogy elfoglalom magam addig és nem azon agyalok hogy miért nem tudok aludni.

Rákérdeztél, hogy mi az oka amiért nem tud aludni?

25/N

2016. nov. 2. 10:30
 15/28 A kérdező kommentje:

nem kérdeztem. de sztem szimplán csak melóhelyi idegesség miatt nem alszik néha rendesen.

szó nincs arról amúgy hogy bármit is megtiltottam volna, csak tudom hogy sok minden kezdődhet egy "kis" beszélgetéssel. Más kérdés hogy a féltékenységet magamban kell legyőznöm.

köszönöm a választ mindenkinek.

2016. nov. 2. 10:35
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

"Mégis mit képzelsz, köteles beszámolni arról, hogy mikor-kivel-miről beszél?"

#11!

Te! Mit képzelsz mégis magadról?

Számonkérsz?

Itt egyenrangu felek vannak! Nem otthon vagy! :D

Szándékosan kiforgatod a srác történetét!

Otthon pattogj a párodnak!

"Nehogy már"

Persze! Végül is nem biztos hogy bármi rossz történt volna! Nem egy elfogadhatatlan dolog.

De nem is szokványos!

Had essen már rosszul a srácnak! Azt gondolom itt nagyon sok embernek rosszul esne!

Abszolut nem érzem hisztinek.

2016. nov. 2. 10:35
 17/28 anonim ***** válasza:
76%
Én megértelek kérdező, én is kiakadnék, ha a párom mellettem az ágyban, vagy miközben én alszom másokkal dumálgatna,csak mert nem tud elaludni!
2016. nov. 2. 10:51
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Részben érthető a dolog, most képzeljük el fordítva a szituációt. Srác beszél egy Judit nevű volt munkatársával, és erre ébred fel a barátosné... Tuti, hogy nem repesne a boldogságtól!

Nézzen filmet, olvasson ebookot, híreket, játsszon a telefonján, nézze a kedvenc sorozatát online akármi... De az, hogy amikor alszol, egy másik férfivel akár órákat chateljen és az ő társaságát élvezze...

Rendben, azt mondom egy este elmegy ez, különösebben szóvá se tenném, de ha ez újra és újra ismétlődne... és én úgy érzem, ez jelen szituációban előfordulhat. Igen lehet már arra is gondolnék, direkt arra vár hogy eladlujak

2016. nov. 2. 10:53
 19/28 anonim ***** válasza:

Csak emiatt sztem nem kéne ezen gondolkoznod, hogy bízz-e benne. Csak beszélgetett egy munkatársával, és nem tudott aludni. Most miért, ha nem tud aludni, inkább kuksoljon csendben melletted az ágyon? :)

Az egy dolog, hogy mi az, amivel elkezdődhet egy megcsalás, de az elkezdődhet más piti dolgokkal is, amik van, ahol ezt jelentik, van, ahol meg mást. Akár azzal is elkezdődhet, hogy egy férfi villanyszerelővel meg postással beszélget. Akkor velük se beszéljen?

Ami hisztit meg levágtál neki, hogy egymás után kétszer is... ugyan nem egyenesen, gerincesen, hanem virágnyelven, de megvádoltad azzal, hogy megcsal. Hát örülj sztem, hogy olyan nőd van, aki ezt tűri, és nem dob ki azonnal.

2016. nov. 2. 13:31
 20/28 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nagyon is túlreagáltad. Attól, hogy az embernek kapcsolata van, még lehetnek ellenkező nemű barátai és nem kéne főben járó bűn legyen, amiért beszélgetnek..! Egyszer előfordult, hogy negyed 1-kor egy barátjával beszélt, mert nem tudott aludni. És? És emiatt meg kell kérdőjelezned a bizalmát és ezt többször a fejéhez is vágni?? Én is nagyon rossz alvó vagyok, általában hajnal 1-2-kor még nem tudok aludni, ilyenkor van hogy én is messengerezek, mert pont van olyan, akivel tudok beszélgetni vagy mert semmi nem megy már a TV-ben, a sorozatnézést meg már meguntam. Nem tudom miért kell ebből ekkora hisztit csapni, semmi rosszat nem követett el ezzel. Elmondhatod, hogy neked ez esetleg rosszul esik, de az hogy folyamatosan megkérdőjelezed emiatt, az már sok, én biztos nem tűrtem volna ezt el, de hát nem vagyunk egyformák. Szerencsére.
2016. nov. 2. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!