Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy sima szexkapcsolatban milyen alapon kér számon?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, akivel kialakult egy kizárólag szexen alapuló kapcsolat. Nekem nincs senkim, és ő is független. Megbeszéltük, hogy megadjuk egymásnak a testi örömöket, és ennyi, semmi több. Na de, én szóltam neki, hogy x nap helyett legyen egy másik, mert nem tudok elég időt szánni rá akkor. Nagyon megsértődött először, de aztán elfogadta, viszont szólt, hogy ha tudok, egy 5-10 percre azért ugorjak be hozzá, mert szeretne valamit adni. Én át is mentem erre a rövid időre, odaadta a sütit.:)

Rá 2 napra(!!!) azonban írt, hogy mennyire haragszik, mivel 100%-ig biztos abban, hogy lett volna rá időm aznap, és tuti hazudtam neki. Kérdem én, milyen alapon kér számon engem bármiért is az időbeosztásommal kapcsolatosan? Ha nem értem rá, hogy vele töltsek aznap 2-3 órát, milyen alapon nevez hazugnak?

Mit gondoltok erről?

2016. nov. 2. 00:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kötődik hozzád, még azt is megtippelném, hogy szerelmes már ha tudja mi az. Ha kötődünk valakihez akinek viszont semmit nem jelentünk, az iszonyú bizonytalan érzést kellt. Volt egy kötődés zavaros lány aki nagyon bejött nekem, hosszú udvarlás és játék után kitalálta, hogy legyünk csak barátok. Egyik percben akartam a barátja lenni a másikban úgy éreztem, hogy nem fog menni mert sérülni fogok, én is ellentmondtam párszor magamnak mire elküldtem végleg.
2016. nov. 2. 14:30
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek, de mégis hogy létezhet az, hogy kéri, hagyjuk abba, ha kötődik hozzám/szerelmes belém?

Azután közölte, hogy valamit nem engedtem neki a szexben, ekkor jött elő a hazugság sztorival is, meghogy én is csak ugyanolyan vagyok, mint a többi csaj, pedig tisztelt engem.

2016. nov. 2. 14:43
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezt akarja.

A húgomnak az egyik exe csinálta ugyanezt. Egyszer a húgommal épp valami sorozatot néztünk, és közben a pasi hívta. Nem volt tesómnál a telefon, nem látta, csak később. Írt neki, hogy mi van. A pasi írt, ha neki ennyire nem fontos a kapcsolat, menjen át a cuccáért, és vigye el, neki nem kell ilyen kapcsolat. A húgom megtette. A pasi meg teljesen kész volt, hogy akkor most nem beszélik meg, hogy mi van? A húgom meg mondta, hogy őt nem fogják manipulálni ilyen játékokkal.

Ez a pasi is azt hiszi, hogy te most körbenyalod a heréit, hogy mi a baj. Pedig az igazi kérdés az, hogy ha valaki kiteszi a szűröd, miért érdekel még mindig, mit akar? Vége, ennyi.

2016. nov. 2. 15:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt gondolja, hogy a szexkapcsolat = a másik minden kívánságát teljesíti, akkor amikor épp akarja, akkor ez a fickó súlyos tévedésben él. Az ilyen nyúljon a zsebébe, és keressen fel valakit, akinek ez a foglalkozása.

Akár szexkapcsolat, akár párkapcsolat, a kölcsönös örömszerzés lenne a lényeg, nem az, hogy az egyik összeszorítja a fogát és megtesz mindent a másik kényére-kedvére, miközben ő maga nem is akarja/élvezi. Elmegy az ilyen a sündörgős jó nénikéjébe, de komolyan.

2016. nov. 2. 15:36
 15/17 A kérdező kommentje:

#14:

Ki is mondtad a lényeget, köszönöm neked.:)

2016. nov. 2. 15:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem erősen félreértelmezed a helyzetet vagy csak egyszerűen rosszul írod le. Lehet, hogy a korkülönbség zavar. Valami nem kerek ebben a sztoriban és benned is jócskán van tévképzet. Ezt ilyen módon nem lehet véleményezni.
2016. nov. 2. 21:57
 17/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, mire gondolsz pontosan? Tényleg érdekelne.
2016. nov. 2. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!