Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmem a szekrényajtóra kiragasztott egy listát a számára tökéletes nőről. Ezt hogy lehet lereagálni? Szakítanátok?
Úgy gondolom a szeretet nem "pipák" kérdése. Végig olvastam. Minden pont igaz rám, de mégse látja a fától az erdőt. Mit lehet ilyenkor tenni?
Azt érzem ha ilyet kitesz akkor kevés vagyok. Nincs értelme maradni.
Még nem reagáltam le neki.
Hogy látjátok a szituációt?
#18! A... ?? :D
Ezek után tényleg vagy tedd ki a listát vagy kérdezz rá! De hidd el te vagy az a nő!
2 éve tart a kapcsokat. Bizonytalankodott, ezért meghagytam a szabadságát, így szerettem, hűséges voltam, stb.
Ahogy olvastam a listát megfogalmazódott bennem h a szerelem nem megfogható, nem leírható. Ha minden pont stimmel akkor se jön akaratra... Vagy érzi vagy nem.
Akkor ott elvicceltem. De azt érzem h ő még mindig keres valamit ami hiányzik. Én meg elfáradtam h bizonygassam amit nem lehet.
Ebben az esetben hagyd ott! Majd a sokadik sikertelen randi után rájön, hogy mit veszített. Végig ott volt az orra előtt, akit keresett.
Tudom, hogy fáj, de nem nálad jobbat akar, hanem szebbet. Ilyenek a pasik...
"megfogalmazódott bennem h a szerelem nem megfogható, nem leírható. "
Ez a te személyes, egyéni, szubjektív véleményed, ami nem egyenlő az egyetemes igazsággal. Ő lehet máshogy látja, vagy legalábbis máshogy fejezi ki. Ha nem tudod elfogadni, hogy nem pakkra ugyanúgy látjátok a világot, akkor inkább neki teszel jót azzal, ha elhagyod. A műhiszti, amit művelsz előbb-utóbb úgyis elrontotta volna az egészet.
Hát igen. Ezt érzem én is.
És elfáradtam.
Na jó, szedjük össze :D Kitesz egy cetlit, amit egyedül TE láthatsz, ugye? Rajta vannak a számára tökéletes nőt jellemző tulajdonságok, amik MIND jellemzők rád is. Ráírja, hogy "egy hónapon belül megtalálja" - ez miért jelentené azt, hogy MÁSBAN akarja ezt megtalálni? :D Ha megfelelsz minden pontnak, miért gondolod, hogy kevés lennél? Ha meg ez az üzenet negatív, akkor az lett volna a szakítóüzenet, utána nem folytatódna a kapcsolat egyáltalán.
Teljesen komolyan kérdezem: nem szokták neked vicceskedve mondani, hogy kis butuska vagy, egyszerű lélek, meg hogy ne gondolkodj, mert neked az nem megy?
Kedves utolsó! Nagyon szépen leírtad neki !!! De felesleges!
11:37 - óta" magyarázzuk neki" ! De nem érti vagy nem akarja ! :/
Én örültem volna anno, ha valamelyik exem szekrényén ilyet találok..!! :D nem kezdtem volna el kombinálni! Értékeltem volna, és megírtam volna a párját, az ő tulajdonságaival !
De dobd ki, hátha évekig fogsz sóvárogni utána! Őt meg összetöröd és egy megkeseredett nő hajhász lesz...
16' kapcsolatok.
szerintem meg ha jót akart a listával, nagyon bénán csinálja, és legalább egy csokor virág hozzá vagy valami, hogy ne értsd félre.
emellett teljesen közömbösen viselkedik? vagy kedvesebb veled, hogy kapcsolj?
nekem egyébként inkább ilyen vedd észre magad-szakítószövegnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!