Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmem a szekrényajtóra kiragasztott egy listát a számára tökéletes nőről. Ezt hogy lehet lereagálni? Szakítanátok?
Úgy gondolom a szeretet nem "pipák" kérdése. Végig olvastam. Minden pont igaz rám, de mégse látja a fától az erdőt. Mit lehet ilyenkor tenni?
Azt érzem ha ilyet kitesz akkor kevés vagyok. Nincs értelme maradni.
Még nem reagáltam le neki.
Hogy látjátok a szituációt?
Nem téged írt le és akart így neked kedveskedni?
Vagy most éppen haragban vagytok és ő észre sem vette, hogy a te tulajdonságaiddal van tele a papír?
Nagyon nem mindegy a kontextus. De ha szakítani akarsz, hát hajrá.
De gondolkodj már!!
Ha szeretője lenne, ki tenné úgy, hogy te megtaláld..
Egy idegent egy hónap alatt nem ismer ki, hogy minden pont stimmel - e! Gondolom nem csak külső tulajdonságok vannak rajta.
Szerintem egy felénk rákérdezés, hogy hozzá mennél - e ?? Vagy ha nem együtt laktok, lehetséges, hogy az összeköltözésben mesterkedik!
Szerintem is téged írt le kérdező.
Egyébként mióta vagytok együtt, mióta laktok együtt?
Lol, na ezért szeretik a nők a virágot, meg a "szép vagy"-szintű bókokat, ahhoz nem kell gondolkodni :D Lám, egy kreatív kedveskedés és égszakadás, földindulás :D
Azért remélem, hogy ez csak trollkérdés. lécciléccilécci
Tegyel melle egy ugyan olyan listat csak pasikra vonatkozolag :-D es neked is ott legyen h 1 honapon belul megtalalod :-)
Majd vard a reakciojat ...
Írj egy listát Te is - a számodra tökéletes pasiról. Aztán nézd meg,hogy reagál rá.
Poénnak is szánhatta, akár kedveskedni is akart- amit nem hiszek: az,hogy ilyen módon akarja a tudtodra adni,hogy mást keres. Főleg ha illenek Rád amiket leírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!