Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szerelmem a szekrényajtóra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmem a szekrényajtóra kiragasztott egy listát a számára tökéletes nőről. Ezt hogy lehet lereagálni? Szakítanátok?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom a szeretet nem "pipák" kérdése. Végig olvastam. Minden pont igaz rám, de mégse látja a fától az erdőt. Mit lehet ilyenkor tenni?

Azt érzem ha ilyet kitesz akkor kevés vagyok. Nincs értelme maradni.

Még nem reagáltam le neki.

Hogy látjátok a szituációt?

2016. nov. 1. 11:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
61%
Le lehet szavazni az első hozzászólást, de a tizedik hozzászólásból kiderül, hogy neki van igaza
2016. nov. 1. 11:50
 12/32 anonim ***** válasza:
24%
Ő találja meg egy hónapon belül és igaz rád minden amit írt? Szerintem nem tudja magát kifejezni, és a buta igy jelzi, hogy egy hónapon belül eljegyzés!
2016. nov. 1. 11:53
 13/32 anonim ***** válasza:

Nem téged írt le és akart így neked kedveskedni?

Vagy most éppen haragban vagytok és ő észre sem vette, hogy a te tulajdonságaiddal van tele a papír?

Nagyon nem mindegy a kontextus. De ha szakítani akarsz, hát hajrá.

2016. nov. 1. 11:53
 14/32 Titusztitusz ***** válasza:
Hát...Így már tényleg egy kicsit zavaros az ügy valóban...Szerintem tedd azt,hogy karonfogod a barátodat,odahúzod az ajtóhoz,és HATÁROZOTT HANGON egyértelmü magyarázatot kérsz tőle erre az egészre...Ennyi...A továbbiakat meg majd a válasz fényében döntsd el...
2016. nov. 1. 11:58
 15/32 anonim ***** válasza:

De gondolkodj már!!

Ha szeretője lenne, ki tenné úgy, hogy te megtaláld..

Egy idegent egy hónap alatt nem ismer ki, hogy minden pont stimmel - e! Gondolom nem csak külső tulajdonságok vannak rajta.

Szerintem egy felénk rákérdezés, hogy hozzá mennél - e ?? Vagy ha nem együtt laktok, lehetséges, hogy az összeköltözésben mesterkedik!

2016. nov. 1. 12:03
 16/32 anonim ***** válasza:

Szerintem is téged írt le kérdező.

Egyébként mióta vagytok együtt, mióta laktok együtt?

2016. nov. 1. 12:13
 17/32 anonim ***** válasza:
Én kedveskedésből leírnám az aktuális barátnőm tulajdonságait, és jól látható helyre tenném, hogy lássa hogy ő nekem a tökéletes.
2016. nov. 1. 12:22
 18/32 anonim ***** válasza:
48%

Lol, na ezért szeretik a nők a virágot, meg a "szép vagy"-szintű bókokat, ahhoz nem kell gondolkodni :D Lám, egy kreatív kedveskedés és égszakadás, földindulás :D

Azért remélem, hogy ez csak trollkérdés. lécciléccilécci

2016. nov. 1. 12:28
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Tegyel melle egy ugyan olyan listat csak pasikra vonatkozolag :-D es neked is ott legyen h 1 honapon belul megtalalod :-)

Majd vard a reakciojat ...

2016. nov. 1. 12:28
 20/32 anonim ***** válasza:

Írj egy listát Te is - a számodra tökéletes pasiról. Aztán nézd meg,hogy reagál rá.

Poénnak is szánhatta, akár kedveskedni is akart- amit nem hiszek: az,hogy ilyen módon akarja a tudtodra adni,hogy mást keres. Főleg ha illenek Rád amiket leírt.

2016. nov. 1. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!