Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Megbocsájt a barátnőm?
Az egyik barátom idézőjelben tegnap elmondta neki hogy én amikor megismertem akkor csak lefekedüni akartam vele de közbe beleszerettem 1 hónapja vagyunk csak együtt most meg azt hiszi hogy csak azért jöttem össze vele.
Nem hiszi el hogy az érzelmeim valódiak :/

Sad story.
Mi nem tudhatjuk, hogy megbocsát-e neked.

Sajnos ezt nem lehet tudni, lehet azt mondja hogy "oké, ez megtörténhet, hisz emberek vagyunk, változhat a dolog, nem adsz olyan jeleket ami csak erre utalna hogy arra kellek, meglátjuk mi sül ki belőlünk" (ugye adsz jeleket pozitív értelembe, biztosítod az érzelmeidről és nem szex hangsúlyos a kapcsolat?) vagy lehet elvből nem bocsát meg, hogy "ilyen pasitól mit várhatok? mással is így lesz később ha együtt vagyunk? megkívánja és utána elmélyül a dolog" pl.
Viszont én a baráttal is elbeszélgetnék, hogy ez azért egy hátbatámadás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!