Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha féltékeny vagyok a nálam szebb lányokra?
Amikor társaságban felbukkannak ismeretlen lányok, vagy akár az utcán velünk szembe jön, mindig féltékeny leszek, feszült, és legszívesebben sírni tudnék.
Arra gondolok, hogy a páromnak biztosan nem vagyok jó, és azt a lányt szebbnek tartja mint engem, és előbb utóbb elhagy egy olyanért, aki sokkal csinosabb és szebb nálam.
Igazából nem a párommal van a baj, hogy ránéz egy másik lányra, mert nem közlekedhet csukott szemmel, csak nagyon zavarnak a feltűnőbb lányok.
Ilyenkor sokkal kevesebbnek érzem magam, és legszívesebben elfutnék mindenki elől.
Nem hisztizek, nem veszekszek vele, csak neki is feltűnik, ha feszült vagyok ilyen helyzetben.
Tudom, hogy nem zárhatom el a külvilágtól és mindenhol nők veszik körbe, de akkor mit tegyek, hogy ne zuhanjak kétségbeesett önbizalomhiányba?
Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy megfelelek neki...
9-es, persze, de szerintem egy dekoratív nő nagyobb kihívást jelent egy férfi számára, hogy elhessegesse, mint egy nő számára egy jóképű pasi.
Nekem sosem fordult meg a fejemben, hogy elhagyjam egy jobb fiúért, hiába láttam ezret, de az ő fejébe nem tudok belelátni, és lehet ezt ő másképp gondolja.
Nem kell minden létező sminket magadra kenned, de ha a tus után szempillaspirált is használsz és valami nude rúzst, máris összeszedettebb az összhatás. Ennél több nem nagyon kell, ha amúgy szép arcod van.
Smink nélkül azok a lányok se szebbek nálad amúgy.
Az életed egyéb területein amúgy sikeresnek tartod magad, vagy ott is előfordul féltékenység?
Mert komolyan nem értem mitől van benned ez a feszkó. De te magad sem tudod megválaszolni. Az hiányzik, hogy rád is felfigyeljenek, megforduljanak utánad? Vagy mi?
13-as, semmi egyéb miatt nem vagyok féltékeny senkire.
Örülök, ha valaki megszerez vagy elér valamit.
Nem akarom, hogy megforduljanak utánam, még csak azt sem, hogy megnézzenek, más ne!
Nem akarok feltűnő lenni senki számára, csak a legszebb a párom számára.
Szerintem fejben kéne rendet tenni, nem a külsődön változtatni, nem ott van a bibi.
A barátod veled van, valószínűleg te vagy számára a legszebb. Ha mégsem érzed így, akkor minek vagy vele?
15-ös, mindenki azért van jobb esetben a választottjával, mert szereti.
Lehet banális, de ez a legegyértelműbb indok.
#16, akkor meg mit nem értesz? Úgy szeretett meg, hogy nem fested ki maga, mint egy indián csata előtt- nem hordasz magassarkút - akkor most miért kezdenél el?
"Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy megfelelek neki..." - magyarul teljesen hülyének nézed. Te miért vagy vele akkor?
17-es, az előbb leírtam.
Az, hogy nem tartom magam elég szépnek és szeretem, két külön dolog. Nincs összefüggés a kettő között.
Deeeetttoooo ez a gondom, a barátom nagyon jól tudja, és remekül kezeli. Ha kapcsolatunk alatt 1000-szer nem mondta el, hogy én vagyok a leggyönyörűbb, legdögösebb nő és az egyetlen aki kell neki, akkor egyszer sem. Ettől függetlenül ugyanúgy féltékenykedek, csak nem fojtom magamba és így hamarabb lecseng a dolog, megnyugtat, megszeretget, stb. Kivételes pasi. :)
A barátod tud ezekről a gondolataidról? Szerintem érdemes lenne ezt tök nyíltan megbeszélni, együtt akár az okokra is rájöhetnétek. Nem tesz jót a kapcsolatnak, ha a belső világodat, gondolataidat elzárod előle és csak annyit lát belőled hogy szerinte ok nélkül idegbajos vagy.
Nekem nagyjából bevált, és ugyan ezt valóban kezelni csak egy jó pszichológus tudná, a barátom támogatása rengeteget segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!