Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van a "barátság extrákkal" nevű meghatározhatatlan viszonynak?
Figyelt kérdés
2 hete vagyok egy ilyen fura helyzetben. Nagyon jókat beszélgetünk a sráccal egyelőre online, pár nap múlva fogunk találkozni először. Teljesen jó az összhang, tetszünk egymásnak, naponta többször beszélünk hosszan, viszont ő állandóan azt hangsúlyozza, hogy milyen jó ez a mi kis speciális kapcsolatunk "barátság extrákkal". Az oké, hogy egyikünknek sincs senkije, szóval belefér az, ami mindkettőnknek jó, de miért nem közeledik hozzám komolyabb szándékkal, ha annyira áradozik rólam mindenféle értelemben. Lehet, hogy megégette magát korábban, mert mondogatja, hogy a szerelem fájdalmas dolog, a párkapcsolat sem ér semmit. Én még nem voltam senkivel ilyen helyzetben, ráadásul most jöttem ki egy fájdalmas szakításból 1,5 év után. Az az igazság, hogy nem szeretnék sérülni érzelmileg. Mit tanácsoltok, belemenjek ebbe a "kapcsolatba", aztán csak élvezzem?2016. okt. 29. 22:47
1/20 anonim válasza:
Mert te ingyen tejet adsz neki, nem kell megvennia az egesz tehenet.
Avagy ne komplikalj, meg lass bele dolgokat, ne talalj ki mindenfele hattersztorit.
Dugni jo vagy, meghaverkodni, de nem akar baratnot, ennyi. Kotottsegek nelkul megkapja, amit akar.
Ha komoly parkapcsolatot szeretnel tole, akkor foleg, hogy igy ir, hogy kihangsulyozza milyen jo ez; szo szerint elqurtad az eselyt, hogy a csaja legyel.
2/20 anonim válasza:
Valószínűleg az az értelme, hogy előre tisztázva van, hogy lesz szex. Ha komoly kapcsolatot akarna, akkor lassabb tempót venne fel, nem biztos, hogy történne bármi az első pár randin.
3/20 anonim válasza:
Értelmetlen. Kb az "ingyen qrvázás" eufémizmusa ez.
4/20 A kérdező kommentje:
Akkor ne csesszem rá az időmet, ugye?
2016. okt. 29. 23:03
5/20 anonim válasza:
Ha kapcsolatot akarsz akkor hagyd. Ne kombinalj. Ha megfelelo a haverok vagyunk es neha dgunk akkor hajra.
6/20 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt a dolgot nem nekem találták ki, teljesen megalázónak érzem. Főleg, hogy már a kedvenc szexpózaim felől érdeklődött. Uhhh.
2016. okt. 29. 23:14
9/20 anonim válasza:
én itt fejezném be a beszélgetést. Ez csak akkor jó ha te is ezt akarod. De itt nem ez a helyzet.
10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
Igazából ő nem hibás, nem hazudott azzal kapcsolatban, hogy mit szeretne, nyíltan megmondta. Én meg eldönthetem, hogy belefér-e vagy sem...
2016. okt. 29. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!