Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarjon-e hogy a párom rendszeresen más emberek profilját nézegeti (főleg olyan emberekét, akiknek rendszerint ki van mindene egy képen csak hogy gyűljenek a likeok)?
Ezeket legtöbb esetben csak látásból ismeri. De azért még ott vannak a környezetében. (Nem egy embert rendszeresen, hanem van egy pár akiket felváltva nézeget.) A tudata is felőröl egyébként, én ezt nem tudom hova rakni. Nő létemre nekem, mivel szerelmes vagyok, eszembe se jutna más férfiak profiljait látogatni, ráadásul rendszeresen.
Mi tévő lehetnék? A válaszokat előre is köszönöm mindenkinek!
Ennyi bolond állatot komolyan mondom.. nem tudják az "egyszeri" és a "folytonos" kozti kulonbseget.
Nalunk is ez van. Olyanokat nezeget akiket meg akar szerezni. Az egyik egy affektalo hulye pi-csa, 24 evesen nem tanulnem dolgozik csak a szulei penzet szorja meg fickozik. Erre van igenye h ezt nezegeti?!
Lassan kezdem letojni az egeszet. Nem er annyit h idegesitsem magam rajta. Teljesen olyanerzest valtott ki belolem mint ha vagyna utanuk. Oke hogy engem szeret de ez akkor is gáz.
Meg akart szerezni anno.
Elirtam bocsanat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!