Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Itt már csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Itt már csak az elválás a megoldás?

Figyelt kérdés
Kérek mindenkit ne nevessen ki vagy tegyen gúnyos megjegyzéseket. Megkértem a barátnőm kezét. Az esküvőt terveztük akkor lépett fel a probléma. Ugyanis nálunk falun (nevezzük a továbbiakban Gothem-nek), az a szokás hogy a leendő menyecske megy lakni a fiúnál. Szülei is hagyomány tisztelők, ennek menete szerint ment az egész lánykérés. Most viszont ő nem akar jönni lakni Ghotembe mert szerinte semmi lehetőség nincs itt és nem akar cseléd lenni nálunk! Tudni kell Ghotemről, hogy egy várás szomszédságában van és számos munka lehetőség van, a faluban és a városban is. Szüleim azt mondták éljünk magunknak úgy ahogy akarunk ők nem szólnak bele. Ha lesz enni akkor lesz ha nem akkor nem. Külön konyha, számlák stb. Én az ő falujába nem szeretnék menni, náluk meg pláne. Mert kint van a mezőn, buszok ritkán járnak. Anyja olyan sértéseket vágott a fejemhez ami minősíthetetlen minden téren ezért én sem akarok oda menni. Plusz itt a ház az én nevemen van, van egy kis gazdaságunk is (szüleim rendezik nem kell segíteni mert vannak munkások is)! Mit tegyek? el kell engednem őt?
2016. okt. 23. 20:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hidd el nem valami kellemes élmény az anyóssal apóssal egy fedél alatt lakni sok konfliktus veszekedés okoskodàs oktatàs hogy csinàld ezt hogy csinàld az stb!Nem lenne egyikőtöknek sem magàn élet pl ha kettesben szeretnél maradni a pàroddal vagy vacsora és pl a kedves anyós após rokonai vagy baràti tàrsasàga beàllít ez majd nektek lessz kellemetlen !Még ha emeletes nagy lakàs is csak jobb sajàt hàz külön élet !
2016. okt. 23. 23:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Figyi!

A lány most tulajdonképp hol dolgozik?

2016. okt. 23. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!