Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a megoldás?
Én meg pont fordítva vagyok: most megnőtt a hajam, de szeretem röviden és ő nem akarja, hogy levágassam.
A férfiaknak valamiért hajmániájuk van, nem értem, miért.
Sosem értettem az ilyet, azért egy hosszú haj nem lesz meg máról holnapra, elég nagy tahóság ilyesmibe beleszólni akármilyen hosszú kapcsolatról beszélünk.
Szerintem az a megoldás, hogy a barátod hálás lesz ezentúl amiért egyáltalán megfontoltad a kérést, és ennyiben is marad a dolog.
Féltékeny, azt akarja, hogy csúnya legyél, hogy más ne figyeljen fel rád. Ha levágatod, a nőiességed egyik ékét veszíted el. Idővel, főleg rövid hajjal már neki sem fogsz tetszeni. Eszedbe ne jusson levágatni!
Egy rövid és egy hosszú hajú lány között akkora a különbség, mint egy alacsony, nyápic, és magas izmos srác között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!