Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek belefér az komoly kapcs-ba, hogy a barátom feltűnően a szemem láttára forog csajok után, szemez velük?
ja, ha kérdőre vonom, letagadja!!
szeret engem ez a srác? így is lehet szeretni?
amúgy tehetnél egy próbát...
kérd meg egy barátnődet akit ő nem ismer, hogy hívja fel magára a figyelmét, és ha szemezni kezd vele a pasid akkor szólítsa meg...
Ha ezekután eljutnak még a telefonszám cseréig is akkor sztem lehúzhatod a barátodat a wc-n...
nincsenek bnőim...
mert ők már kikezdtek nem egy pasimmal
más ötlet????légyszi!!!
2. válaszoló vagyok. Szerintem ne menj bele buta játékokba, legyél érettebb...valóban nem tisztel ha így viselkedik. Ez a dolog kortól független. Én biztos, hogy szakítanék vele, ha ő lenne felháborodva, hogy fel mertem hozni...Ha ennyire megnézi a lányokat, akkor lehet nem ellenkezne akkor sem, ha a lány bepróbálkozna. De ezt nehéz megmondani, mivel nem ismerem a párod.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!