Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés

Nem is tudom hol kezdjem...

Van egy olyan dolog, hogy a méretem olyan 13-14cm és ez úgy tűnik, hogy elég kevésnek bizonyul.

Sajnos a párom mikor benne vagyok nem érez semmit.

Az elején még jó meg minden, viszont hamar eljön az, hogy nem érez semmit, hogy én benne lennék.

Mondja, hogy valami feszítő érzést érez(csak van benne valami, valaki), de semmi több.

Tök elvagyok keseredve, mert ez volt mindig is a legnagyobb félelmem, hogy kicsi a méretem.

Aztán még ez nem is lenne elég azt mondta, hogy hiába minden, mert ez minden nőnek kevés, illetve kicsi lenne, szóval ezzel nem megyek semmire.

Tök egy semmitérő embernek érzem magam és ez okból kifolyólag önbizalomhiányom is megnőtt sajnos minden irányban az életben.

Egyszerűen nem kérnék én nagyobb méretet(noha tudnék neki igazán örülni) és még csak azt sem kérném, hogy én jobban élvezzem, csak annyit, hogy egy nőnek megtudjam adni ebben az igazi élvezetet.

Hogyan lehet kijutni ebből az állapotból?

Volt már valaki hasonló helyzetben vagy tud ilyen esetről?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2016. okt. 21. 20:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ööö bocs, de ő nem szeret teged...
2016. okt. 22. 14:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Tök értelmes srácnak tűnsz, ne hagyd, hogy hülyét csináljon belőled.

Nem a méreted nem elég neki, hanem te. Neked pedig ne legyen elég ő, aki a jót csak a pasi farkában képes mérni.

2016. okt. 22. 17:34
 13/15 A kérdező kommentje:

Egy dolog még a méret, van sok más dolog is ami nem megfelelő neki, most ez a téma és ezt írtam le nektek.

2016. okt. 22. 19:05
 14/15 anonim ***** válasza:

#12 vagyok.

Srác! Teljesen mindegy,hogy csak ez a gond vagy van még kismillió.. Nem tisztel téged a barátnőd!

Az exem sem volt megáldva túl nagy mérettel..de SOHA nem nevetgéltem rajta vagy csesztettem miatta. Megesett, hogy merevedési problémái is voltak rövid ideig, ami azért nem jellemző 23 évesen. És még csak ezért sem bántottam. Inkább próbáltam nyugtatni és a lelkére beszélni, hogy minden rendben, túl leszünk rajta. És túl is lettünk. Nem ezért szakítottunk.

Ha igazán szeretne melletted állna és eléd, hogy kicsi a szerszámod.

Hidd el, ha valaki ennyire semmibe vesz, akkor lépned kell. Messzire tőle.

2016. okt. 22. 19:47
 15/15 anonim ***** válasza:
.. És NEM eléd. Sorry, telefonról..:)
2016. okt. 22. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!