Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezd el hanyagolni a párom?

Figyelt kérdés
Párommal lassan 3 éve együtt vagyunk 1 éve együtt élünk. A problémám a következő. Általában a hétvégén mindig el megy a haverjával inni pár óra hosszát (miközben ő állítólag nagyon fáradt) amivel a világon semmi bajom nem lenne , de mikor én szeretnék vele kettesben el menni szórakozni nem is buliba hanem pl vacsorázni egyet stb . Mindig valami kifogás van . Mivel ismerem jól és tudom hogy nem szeret eljárni újabb helyekre de úgy érzem annyi beleférne hogy havonta egyszer rám is szakítana időt. Mivel én estig dolgozom így nem túl sokat tudunk este beszélni.Milliószor próbáltam vele megbeszélni a problémámat de egyszerűen nem veszi komolyan mindig kitér a konkrét válaszadás elől ha pedig azt kérem változtasson azt mondja rendben fog. Nem hiszti és nem nyafogás képp írtam ki a kérdést hanem mert változtatni szeretnék mert úgy érzem ez így hosszabb távon a kapcsolatra fog menni. Kérlek titeket ne hülyeségeket írajtok.

2016. okt. 21. 19:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

ülj le vele és beszélgess erről el vele.

nem azzal van a baj amúgy,hogy ha hetente pár órát a haverokkal van.

hanem hogyha csak a haverokkal hajlandó programot csinálni és őket helyezi előtérbe.

próbáld elmagyarázni ,hogy neked ez így nem jó.attól mert együtt éltek,ugyanúgy szükség van a randikra.igenis el kell menni kettesben,programot csinálni,élményeket szerezni.

ha nem csináltok közösen semmit,csak éltek egymás mellett, annak nem sok értelme van.

de ezt neki is be kéne látni,nem csak neked .

és ne add alá..mi az,hogy havonta egyszer szakítson rád időt?? na ne már.. egy kapcsolatot minden nap ápolni kell. nem mondom,hogy minden nap menjetek el valamerre,mert nem kell. de beszélgetni igen,figyelni egymásra stb..

ha havi 1x sem képes rád időt szakítani,de a haverokra heti több órát,az elég gáz. és mondom,nem azt akarom kihozni ebből,hogy ne legyen haverokkal..

2016. okt. 21. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!