Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy atlag alatti pasi megkap egy atlagon feluli not, akit imadnak a ferfiak, akkor miert nem tudja megbecsulni?

Figyelt kérdés

Mielott barki azzal jonne, hogy bekepzelt vagyok, nem vagyok az, csak tisztaban vagyok magammal, azonkivul maga a pasi is mondta, hogy atlagon feluli vagyok.

A lenyeg az, hogy osszejottem egy 35 eves pasival, aki tenyleg nem egy Adonisz, viszont jol kijovunk eltekintve attol, hogy neha van par proszto beszolasa. Egyutt vagyok vele, pedig tenyleg 1000x kulonb pasit kaphatnek, aki fiatal, magas, jokepu. De nem vagyok az a lany, aki elhagy valakit ezert, ha egyszer kedvelem ot. A gond azonban az, hogy ezekkel persze o is tisztaban van, megis sokszor sz.arik ram magyarul. Hetente 1-2 alkalommal beszelunk, persze teszi a szepeket, de aztan napokig annyit se ir, hogy hogy van, vagy hogy telt a napod... Nem tudom, mi a baj, nem akarok ratelepedni sem, mert feltekenykedni, meg ilyesmi, de furan jon ki, hogy mielott megszerzett volt, hogy napi szinten irt, miota vele vagyok heti 1-2 alkalommal lerendez.

2016. okt. 21. 17:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
60%

Nézd... ő ilyen.

Ha neked ő megfelel, akkor maradj mellette. Ha nem, akkor szakíts. Ha úgy gondolod, hogy lehet csiszolni a dolgokon, akkor beszélj VELE.

Ne velünk, hanem VELE.

Mert hát itten max. olyasmit kapsz, hogy te ilyen-olyan vagy, vagy épp a párod ilyen-olyan... és hát mindenki a saját véleményét mondhatja, hogy Ő mit tenne. Node a te cipődet bizony te hordod, nem pedig mi.

2016. okt. 21. 20:23
 22/23 anonim ***** válasza:
Ez elég ritka eset, hogy egy átlagpasi megkap egy átlagon felüli nőt és nem becsüli. Itt valami jóval komolyabb ok van a háttérben. Az a gyanúm, Kérdező, hogy más is van melletted neki.
2016. okt. 21. 22:28
 23/23 anonim ***** válasza:

Leégett csak taktikázik, mivvel, ha mutatná mennnyirre ffontos vagy s oda van a. Sunádérrt s a bbombatestedért.... Talán lapátrattennreéd

S most megg nem érted miért nem keezel téged méltóan, mmeert olyan nőnek gondolod magadat, aki méltó hhogy megbecsüljék s most épp ellenkezőleg, úgy. Néz ki nem becsül a fiú s nem érted, még vele is vagy, mert nnem beecsül, még mii,dig vele vvagy mert nem. Becsül még minddig veele. Vagy pedig neem becsül.

Minek?

Tényleg becsuülöd magad?

Akkor miért vagy vele, aki nem beccsül?

(pénzes, mi?)

2016. okt. 21. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!