Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy atlag alatti pasi megkap egy atlagon feluli not, akit imadnak a ferfiak, akkor miert nem tudja megbecsulni?

Figyelt kérdés

Mielott barki azzal jonne, hogy bekepzelt vagyok, nem vagyok az, csak tisztaban vagyok magammal, azonkivul maga a pasi is mondta, hogy atlagon feluli vagyok.

A lenyeg az, hogy osszejottem egy 35 eves pasival, aki tenyleg nem egy Adonisz, viszont jol kijovunk eltekintve attol, hogy neha van par proszto beszolasa. Egyutt vagyok vele, pedig tenyleg 1000x kulonb pasit kaphatnek, aki fiatal, magas, jokepu. De nem vagyok az a lany, aki elhagy valakit ezert, ha egyszer kedvelem ot. A gond azonban az, hogy ezekkel persze o is tisztaban van, megis sokszor sz.arik ram magyarul. Hetente 1-2 alkalommal beszelunk, persze teszi a szepeket, de aztan napokig annyit se ir, hogy hogy van, vagy hogy telt a napod... Nem tudom, mi a baj, nem akarok ratelepedni sem, mert feltekenykedni, meg ilyesmi, de furan jon ki, hogy mielott megszerzett volt, hogy napi szinten irt, miota vele vagyok heti 1-2 alkalommal lerendez.

2016. okt. 21. 17:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
8%

Az a gond, hogy nem vagy átlagon felüli, csak szép. Az meg kevés.

Egy-két dugás erejéig jó volt, de többre nem kellesz neki. Nem sokára azon kapod magad, hogy két hete nem is hallottál felőle.

2016. okt. 21. 18:50
 12/23 A kérdező kommentje:

Biztos, kedves utolso, te nagyon jol ismerhetsz, hogy kijelented, hogy nem vagyok atlagon feluli :)) ugyan mar!

3 havonta talalkozunk, szoval az kizart, hogy szexert tartson...

2016. okt. 21. 19:02
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
Felteszel egy kérdést, majd minden válaszba belekötsz! Akkor mi a francért nem tőle kérdezed?? Amúgy is csak ő tudja.
2016. okt. 21. 19:10
 14/23 anonim ***** válasza:
81%

12.vagyok.

Márpedig valamiért nem erőlködik, hogy megtartson. Lehet, azért nem tudom magam beleélni a helyzetedbe, mert hiába néz ki jobban a férjem, mint én, még mindig olyan szerelmes, mint egy kiskamasz, és belebetegszik, ha nem tud felhívni szünetben, csak hogy hallja a hangomat. :P

Kicsit felnőhetnél, mert ha azt gondolod, hogy a jó külső mindenhez elég, még nagyon sok csalódás fog érni az életben. Főleg, hogy te is leszel 40 éves...

2016. okt. 21. 19:14
 15/23 anonim ***** válasza:
74%
Jó kérdés. Sokan nem becsülik, amilyük van. Talán az önbizalmadat akarja leépíteni, hogy azt hidd nem vagy fontos, vagy ő ilyen és sz.arik a fejedre. Gyönyörű, okos, kedves stb. nőket is csalnak még bűnronda pasik nem? Miért? Ki tudja.
2016. okt. 21. 19:16
 16/23 omba ***** válasza:
100%

Elvesztettem a fonalat. Azzal kezdted, hogy "Egyutt vagyok vele," ez a 3 havonkénti találkozás heti 1-2 telefonnal (akkor ez a "lerendez" ???) - nekem nem ezt jelenti.

De mindegy, lépj tovább, ez egy nagy semmi.

2016. okt. 21. 19:21
 17/23 A kérdező kommentje:
Ha a kulso szamitana szamomra, akkor nem lennek vele, hanem keresnek egy bunko Adoniszt. De nem erre vagyom, sokat beszeltunk es azert adtam neki eselyt, mert lattam, hogy jol meglennek. Amiert megemlitettem a kinezet dolgot, nem jelenti azt, hogy felszines vagyok. Erdekes, hogy itt irjatok, hogy belekotok a valaszokba,megis a valaszolok azok, akik megprobalnak is leoltani. Tisztelet a kivetelnek!
2016. okt. 21. 19:21
 18/23 anonim ***** válasza:
Hogy a francba lehet valaki együtt a másikkal, ha napokig rá sem bagózna? Én eddigi kapcsolataimban is igényeltem a napi kommunikációt, minimum telefonon, skypeon, sms-ben, de leginkább élőben. Eleve nem is értem az olyanokat, akik több napig nem is találkoznak, mikor megtehetnék. Ez nem kapcsolat szerintem.
2016. okt. 21. 19:30
 19/23 Kenzo Tenma ***** válasza:
Igazából nem értem miért vagy együtt vele, ez nem nevezhető párkapcsolatnak. Lehetnél sokkal boldogabb mással, szóval nem tudom miért kéred ki magadnak a dolgot. Rajtad múlik, nem kell olyannal lenned aki nem becsül meg.
2016. okt. 21. 19:38
 20/23 anonim ***** válasza:

Szóval te különleges bánásmódot igényelnél, csak mert állítólag szép vagy?

"hogy mielott megszerzett"

Ez meg milyen szöveg? Te egy tárgynak tekinted magad?

2016. okt. 21. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!