Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha kapcsolatban mindig kifordulok önmagamból?
Mikor szingli vagyok, akkor tök pozitívan állok az élethez, vidám vagyok alapvetően, és kiegyensúlyozott. Viszont nagyon hiányzik egy szerető társ.
Viszont kapcsolatban meg eleinte jó, de utána meg "bekattanok", és jönnek a gondok, kb az összes létező pszichés nyavalya: 0 önbizalom, szorongás, gyakori depresszív hangulat, féltékenykedés (magamban), hangulatingadozások, álmatlanság, amit el lehet képzelni.
Pedig nincs szó arról, hogy rossz lenne maga a kapcsolat...
Volt valakinek hasonló? Mi a fenét lehet ezzel kezdeni?
Keress valami orvosi segítséget... voltam ilyen kapcsolat másik fele.
Utoljára akkor láttam, amikor kiugrott a mozgó autóból. Nekem akkor lett sok.
Nyíltan beszélek a párommal, igyekszik megnyugtatni.
Hát mozgó autóból azért nem ugrok ki, semmi extra ilyen szempontból, csak sokszor vagyok szomorú.
Pszichológushoz már évek óta akarok járni, de nincs rá pénzem. (tudom, van ingyen is, vagyis tb-re, de ahhoz meg lehetetlen eljutnom, csak heti 1 estét vagyok a bejelentett lakcímemnek egyáltalán a közelében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!