Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kapjon szülinapra egy olyan pasi akinek mindene megvan?
25 éves férfi,3 éve a párom,még van 1 hónapom kitalálni...
De már nincs ötlet...az összes graviroztatott,fényképes,naptáros, sablon ellőve,parfüm,kocsitartozék,bonsai fa,meglepinyaralás,figuráspendrive,általam rajzolt képek,ruhák,kedvenckaja+szexirucis kényeztetőeste,meg már nemtudom felsorolni se
elkényeztettem
és nincs ötlet
leirása,bár én ismerem:autób*zi munkamániás engem imád,és nincs hobbija a kocsin kivül
szerintetek?
szia!
Én is hasonló cipőben vagyok,kb 1hónapom van nekem is kitalálni....na de a családjából még 2 embernek lesz akkor a szülinapja,totálisan megvagyok lőve :(
És az én páromnak is megvan mindene...:S
-kiállítás,
-színház-valami vicces modern!
-esetleg valami nagyobb dolog?telefonjához kiegészítő?
-valami menő karkötő
-munkával kapcsolatos dolog-márkás nyakkendő stb...
-cipő????
Oké hogy volt rallyn, de egy rendes rally kocsit vezett már? Van Mo.-on olyan lehetőség hogy beülhet egy mitsu lancer vagy subaru mögé pár körre, szerintem tuti adná, keress rá google-ben ha érdekesnek találod
22/f
5 kilométer 30 ezer felett?:O:D
azért nah...max 10 perc vezetésért ennyit szerintem nem ér,őt ismerve meg annyit reagálna hogy ennyiért egy teletankos ladát ésszerűbb lenne venni és "szétverni":D
ötlet nem rossz,de 10 prcnél többre gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!