Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kifogott halat nem etetünk?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy a kapcsolatok elején több a bók, a figyelmesség, kedvesség, dicséret, stb., és én is ezt tapasztalom.

A párom már egyre kevésbé bókol, pedig nagyon jól esne pár kedves szó.

(Nem híztam egy dekát se, vékony, csinos alakom van, törődök magammal, csinos ruhákban járok.)

Amikor ezt megemlítettem, csak legyintett, hogy kifogott halat nem kell etetni.

Tényleg kifogott hal lennék? 24L

2016. okt. 20. 19:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem mindenki ilyen. Az en parom ugyanolyan ezen a teren is meg minden teren egy ev (ennek nagyobb resze egyutteles) utan is, mint a legelejen, ugyanugy bokol szinte minden nap, nem kellett meg egyszer sem ugy ereznem, hogy mulna a lelkesedese.

A parod bunko :)

2016. okt. 20. 19:35
 12/18 anonim ***** válasza:
17%
7-es vagyok. Lepontoztak, ezek szerint a nők nem változnak a kapcsolat előrehaladtával. Minden ugyan úgy csinálnak mint az elején, amikor be akartak vágódni a srácnál. Mennyire nincs értleme ennek a pontozósdinak. Főleg, hogy egyesek csak ehhez értenek.
2016. okt. 20. 19:57
 13/18 anonim ***** válasza:
94%
Van egy örök mondás, kell a jó? nem! kell a rossz? kell hát! Hát akkor szenvedj b**meg
2016. okt. 20. 20:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Majdnem 4 éve vagyunk együtt, de a mai napig, mégha nem is bapi rendszerességgel, de bókol a párom.
2016. okt. 20. 21:00
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha a Párom nyögne be egy ilyet, másnaptól csak magamra főznék, aztán ha csodálkozna, akkor mondanám, hogy ő mondta, hogy "kifogott halat nem kell etetni". :-))

Ha egy kapcsolatban nem dolgozik mind a két fél azon, hogy a másik jól érezze magát a bőrében mellette, nem értékelik, ami jó a másikban, ne értékelik az igyekezetét bármilyen téren, nem élhetik meg, hogy továbbra is vonzó nők/férfiak a másik szemében stb., - kvázi kifogott halként tekintenek rájuk - akkor nem kéne azon meglepődni, hogy valaki más kiveti rá a hálóját / bedobja neki a csalit, és a hal is elúszna szívesen más vizekre. xD

A párod úgy kezel, ahogy akar, azt viszont te döntöd el, hogy akarsz-e kifogott halként létezni egy férfi mellett.

2016. okt. 20. 21:16
 16/18 anonim ***** válasza:
65%

Engem meg a munkatársaim dicsérnek agyba-főbe, ma már azt mondtam, hogy kissé kellemetlennek érzem...

Szerintem egy kapcsolatban kell a bók, legalábbis jó lenne, mindkét fél részéről. Ezzel a mondattal a barátod elintézte magát, mert ő CSAK megszerzett, de megtartani tartsd meg magad, ő szépen kényelmesen hátradőlt...

2016. okt. 20. 21:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de a párod egy tahó, elkényelmesedett és lusta. Így, egyszerűen fogalmazva. Én simán megtenném azt, hogy nem fekszem le vele, mert kifogott halat te se etetsz. Normális férfi akkor is kedveskedik a párjának, ha azzal már több éve együtt van.
2016. okt. 21. 10:09
 18/18 anonim ***** válasza:

Az elején tényleg TÖBB a bók, a kedveskedés, az egymás kedvében járás, ez normális. Viszont akinek fontos a társa, az később is tudatosan tesz a kapcsolatért. Mindkét fél.

Én nőként is folyamatosan igyekszem a párom kedvében járni, akkor is, ha ez plusz erőfeszítésbe kerül. Mert tapasztalataim szerint megéri: én nem akarok egy ellaposodott kapcsolatban élni (volt már benne részem).

Amikor a párommal összejöttem, előre tisztáztuk, hogy ezt mindketten fontosnak tartjuk, nem hagyjuk ellaposodni a kapcsolatot. Nem jöttem volna össze olyannal, aki nem így gondolkodik, aki szerint elég megszerezni valakit, és a megtartásba (a kapcsolat minőségébe) nem kell már energiákat fektetni. Volt ilyen párom, tönkre is ment a kapcsolat.

2016. okt. 21. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!