Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifogott halat nem etetünk?
Úgy vettem észre, hogy a kapcsolatok elején több a bók, a figyelmesség, kedvesség, dicséret, stb., és én is ezt tapasztalom.
A párom már egyre kevésbé bókol, pedig nagyon jól esne pár kedves szó.
(Nem híztam egy dekát se, vékony, csinos alakom van, törődök magammal, csinos ruhákban járok.)
Amikor ezt megemlítettem, csak legyintett, hogy kifogott halat nem kell etetni.
Tényleg kifogott hal lennék? 24L
Ez csak rajtad múlik, hogy az vagy-e vagy sem.
A helyedben szépen pát intenék neki, és keresnék olyat, aki eddig sem muszájból bókolt.
Tudod, nem azé a madár aki meglátja, hanem aki meg bírja fogni. :P
Amilyen rózsát szakít az ember, olyat szagol!!
Ki mondta, hogy az a normális, ha nem dicsér meg a párom engem? És ki tehet arról, hogy egy ilyen ember mellett maradok? ÉN! Az ember sok kommunikáció révén megismeri a másikat, és vagy hozzászokik, vagy elmegy, de ha marad, és látja, hogy a másik nem változik, még ha szépen kéri se, akkor legalább ne rinyáljon, ne panaszkodjon, és ne azt mondja, hogy ez a normális, mert nem az!
Egy normális kapcsolatban a felek figyelnek egymásra, nem ilyen bunkó módon válaszolnak, mint ahogy a kérdező "párja" is tette, képesek kompromisszumot kötni, változás is fennállhat..stb. és még lehetne sorolni.
Kérdező, gondolom nem ez volt az egyetlen tiszteletlen megnyilvánulása a kedves párodnak! Jó lenne elgondolkodni, hogy ilyen alak mellett akarsz-e maradni vagy sem.
Párommal már 3 és fél éve vagyunk együtt, de a mai napig bókol nekem.
Szüleim 32 éve házasok, és 36 éve vannak együtt, a mai napig apum bókol anyukámnak!
Veled maradsz, nem?
Ez a mondás pont az jelenti, hogy ha először odafigyel rád, és szerelmes leszel, onnantól neki nem kell erőfeszítéseket tenni, hogy vele maradj, el se akarsz menni.
És ez teljesen betalált, mert tényleg ezt csinálod. Ezt így belevágja az arocodba, és még ez sem elég a szakításhoz.
Mondják ezt durvábban is: a nő olyan, mint a parketta. Elsőre lefekteted rendesen, és egy életen át taposhatsz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!