Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarná ez a lányokat?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, h sokan mondják h fuu még mindig az anyjával lakik, milyen gáz így,úgy amúgy...
Na már most én is vele élek, de nem azért mert nem tudok tőle elszakadni, hanem mert beteg és ápolásra szorul:S
Régebben külön éltem, de most hazaköltöztem emiatt és szerintetek ez mennyire zavar egy lányt?főleg ha hozzám költözne a csaj?
2010. ápr. 26. 15:02
1/7 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna. Hisz mint mondtad, nem azért laksz vele mert nem tudsz elszakadni. Szerintem ez nagyon rendes dolog, és amelyik lányt ez zavarja, az egy érzéketlen tuskó:)
2/7 anonim válasza:
Ez ember függő. Én 28 vagyok és még a szüleimmel lakom, de még is külön, mert nekem az anyagiak nem teszik lehetővé egyenlőre, hogy saját lakásom legyen.
Szép tőled, hogy segítesz édesanyádnak.Amúgy meg egyre többen laknak egyre tovább a szüleivel.
3/7 anonim válasza:
Ha oda költözhetnék hozzád,nem zavarna egyáltalán. Mondjuk ez anyóstól is függ.
4/7 anonim válasza:
Engem személy szerint nem zavarna. De vannak olyan lányok, akik nem tudják még azt, hogy a szülő egyszer leesik a lábáról és gondozni kell.
5/7 anonim válasza:
egy olyan lányra szerintem nincs is szükséged aki képtelen megérteni, hogy az édesanyád ápolásra szorul... természetes dolog.
7/7 anonim válasza:
Engem tökre nem zavarna... sőt!!!!Sztem én örömmel költöznék oda legalább tudok segíteni neki! Ha a csajt meg zavarja akk küld el a fenébe, ha nincs senkid akk sztem ez nem akadály!!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!